- - Hakkımda- -
Zarif Balcı hakkında detaylı bilgi için lütfen tıklayınız.
Proje üzerinde 3 defa revize hakkınız bulunmaktadır.
- - Referanslar - -
T.C. Başbakanlığı , Antalya Emniyet Müdürlüğü , Rize Belediyesi , Erzincan Belediyesi , Belek Belediyesi , ******* Belediyesi , Rixos , Mardan Palace , VRL Bank , Miracle Port Hotel , MUSİAD , Davut Güloğlu , Murat Kekilli , Debrico Group , Meubelco , CS8 İnternet Solutions , Orhan Ölmez , Farklı İnşaat A.Ş. , Türka İnşaat A.Ş. , Trio A.Ş , İnarma İnşaat A.Ş. , Ak-As İnşaat A.Ş. , Askar , KARSİS , Datateknik , Myra Gold ,
Referanslarıma Aşşağıdaki Url'lerden Ulaşabilirsiniz.
Web Sitem | Facebook Sayfam
- - Yorumlar - -
Bu kadar işine özen gösteren titiz çalışan müşterisini mağdur etmemek için aldığı işi tamamen benimseyen başka biri varsa eminim Zarif Balcının öğrencisidir. Sizinle ortak iş yaptığım için şanslıyım, dilerim bu yazımla kendim gibi daha önce internet sektöründe fazlasıyla mağdur olmuş kime güvenirim diyen arkadaşlara ışık tutabilmişimdir, deneyin memnuniyet garantili derim ben.
Kendisi ile daha önce tanışma şansına sahip oldum. Firma olarak işveren ile yaşadığımız sıkıntıdan dolayı çalışamamıştık fakat Türkiye'de çalışmak için sabırsızlandığım 2 tasarımcıdan biridir Zarif Bey. Kaliteli ve mükemmel bir tasarım isteyenler iş vermek için hiç beklemesinler. Gözünüz kapalı iş teslim edebilirsiniz kendisine.
digitaLartist Nickli Üyeden Alıntı
Proje için anlaşıldı. Anlayış ve profesyonelliği içinteşekkür ederim.
maximedia Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşla kendi açtığım ilan ile iş yapma fırsatım oldu. İmkansızı istemiş olsamda yinede hayır demedi. R10da yeni bir arkadaş. Yakın zamanda güzel referanslarla forum ahalisinin güvenini kazanacağından hiç kuşkum yok. Zaten bana yapmış olduğu banner herşeyi anlatıyor
nihatbaysal Nickli Üyeden Alıntı
Çalışmalar başarılı.Özellikle İNARMA kurumsal kimlik çalışmanız çok hoşuma gitti. Tek sorun yazı kısımlarının kenara çok yakın olması. Baskı sonrası kesimde sıkıntı oluşturabilir. Muhtemelen bu konu hakkında bilginiz vardır, ancak sunum amaçlı da olsa dikkat etmekte fayda var. Unutulabilir. En sağlam yol işi garantiye alıp sunum amaçlı da olsa yazıları olması gerektiği yerde yazmak.Başarılı çalışmalar için tebrikler.
kalpSiS Nickli Üyeden Alıntı
Çalışmalar gerçekten çok güzel olmuş.
hustla214 Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaslar, bir kere sunu soylemeliyim; bu forumda gordugum en profesyonel arkadaslardan biri. Yaptigi calisma ihtiyaclarimi fazlasiyla karsiladi.Ticareti bir yana birakirsak, bir dost kazandigimi dusunuyorum...
GelGit Nickli Üyeden Alıntı
Tam bir beyefendi, çalışmanızı tavsiye ederim. İyi çalışmalar.
Domatess Nickli Üyeden Alıntı
Zarif Bey, sorumluluk sahibi ve iyi niyetli bir kişi. Kendisi bana çok yardımcı oldu. İşi kendi işiymiş gibi sahipleniyor. Herkeste bulunmayan bir özellik. Gönül rahatlığı ile iş yapabilirsiniz. Başarılarının devamını diliyorum
hustla214 Nickli Üyeden Alıntı
Katılıyorum. Bana da çok faydası dokundu...
kayra_host Nickli Üyeden Alıntı
Bu piyasada tanıdığın nadir insanlardan, gerçekten işinini çok titizlikle yapıyor her ince ayrıntıyı düşünüyor. Kaliteli kişiliği yaptığı işlere yansıyor. Her zaman yolun açık olsun.
- - İletişim - -
Burdan Pm atabilirsiniz.
- - Ödeme Şekli - -
Garanti Bankası | Paypal | Posta Çeki