İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Zidane + Arda = KAFA

DeviLLe

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Fenerbahçeli olarak ilk defa bi gs maçını izleyeyim dedim oda Bordeux - GS maçı oldu. Maçın 60. dakikasına kadar Ardayı çok beğenmiştim. Ama çok fazla evde zidane izliyor sanırım. 60. dakikada adama zidane ın yaptığı gibi bi kafa çaktı. yazık oldu valla ya. Ardaya uyarı : Dostum, sen daha gençsin, önce bi büyüklerine saygılı olmayı öğren sonra oynadığın futbola ve oynadığın camia ya saygılı olmayı öğren derim. Sen belkide son zamanlarda türk futbolunun yetiştirdiği en iyi yeteneklerden birisin ama bu şekilde kendini bitirme. merak etme Aziz başkan senin elinden tutar.. ;)

DeviLLe

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yok yok zidane hesabı yaptı omuz değil :) bu arada günün en ilginç olayıda japon gol attı yaw.. büyük futbolcuymuş vesselam :) :)

xxxx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ya bu kadar olur.adamların bizim maça kadar golü yok:Dbize patladılar .arda da bu kadar ilgi karşısında ne yapacağını şaşırdı.çok yetenekli çocuk umarım harcanmaz.

D

darkaLive

Misafir
Bırakın şu başkanlığı artık Yiğit Şardan - Mehmet Cansun 2'lisine başaramıyorsunuz ÖZHAN BAŞKAN.. :(

varyemez

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
Takımı mahfettiler gerets denen adamın işi yok bu takımda..Tabi en baştada yönetim berbat.

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Avrupadaki en büyük umudumuz, Uefa kupasına bile katılmayı haketmeyen kalitede bir takıma yenildi. Abartmıyorum ya da dalga geçmiyorum çocuk gibi. Bence tüm türk takımlarının durumu çok acı. Yarın Fenerbahçe de sayın! Zico ile ne yapacak daha doğrusu ne yapamayacak göreceğiz. Gittikçe kötüye gidiyoruz. Birbirimizi yemekten gücümüz kalmamış..

impreza

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
taraftarlar ruhsuz yada takıma ve teknik kadroya yansıtamıyorlar haliyle heyecan ne yönetimde nede futbolcularda kalmış nerede o bizim jenerasyon ... 12. adam uyuyor bu bir gerçek.

jamalgs

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
özeti izledim sadece ama gs çok kötü oynamamış gibi.Yanlışmıyım?

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
taraftarlar ruhsuz yada takıma ve teknik kadroya yansıtamıyorlar haliyle heyecan ne yönetimde nede futbolcularda kalmış nerede o bizim jenerasyon ... 12. adam uyuyor bu bir gerçek.

12 nci adamı uyutan yine uyuyan yönetimdir...

en son ne zaman tribünde maç izlediniz bilmiyorum ama ben uzun zamandır tribüne gitmiyorum Neden mi?

Ali Sami Yen in eli ayağa gözü kulağı herşeyi olan kapalı tribünü adeta tiyatro salonuna çevirmişler Kapıda görevliler elinden zorla bileti alıyor ve istediğin yere oturamıyorsun kıyı köşe neresi denk gelirse artık ve bahşişini alana kadarda başından bir türlü gitmek bilmiyor... bir türlü bütünlük sağlanaımyor... Tezahürat yapacaksın ayağa kalkıyorsun arkandan çıt çıt çekirdek çıtlatan orta yaşlı bi beyzade kardeşim otursana göremiyoruz diye sesleniyor.... Tribünü tribün olmaktan çıkarttılar koskocaman camia yı ve ultrAslan grubunu yokolmaya terketiler :mad:

dreamz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Ultraslan grubunu kimse yok edemez... Böyle iniş çıkışlar olcaktır.
Bugün kapalı canlı değilse bunun sorunu yine bizim içimizdedir fakat kapalı dediginiz kadar vahim durumda degil. Bunun örneklerini geçtigimiz haftalara bakarsanız görebilirsiniz (iki örnek vercem; bursa ve ankaragücü maçları) ...

Herşey o kapalıya girenlerde bitiyor , gelen çekirdekle geliyorsa o adamı dövsende bağırtamazsın... Bu yüzden Kapalı Tayfanın yapıcak birşeyi yok .

Eski Açık zaten söz etmeye gerek yok , elinden geleni yapıyor.

Bence Tribünün kemik tayfasının degil , gelenlerin canlamaya ihtiyacı var.

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
@Dreamz Ne zamandır tribünleri takip ediyorsun bilmiyorum ama şöyle eskilere gititğimiz zaman Bir herta Berlin Maçı gözlerimin önünden asla gitmez herta berlinli oyuncular ısınmak için sahaya çıktıklarında tribünde öyle bir görüntü vardıki neredeyse bütün futbolcular koridor çıkışındaki merdivenlere oturarak tribünleri 15 dakika seyrettiler... Ben eskiyi bilir eskiyi söylerim ve eski havanın yakalanması çok zordur... millet elinde çekirdekle geliyor çünkü yönetim bir tiyatro havası verdirdi tribünlere önce kapalı üstü numaralı yaptı sonrada altı yakında tüm stadda çıt çıkmaz ise kimsenin endişesi olmasın yönetimin marifetidir deyin geçin..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.