İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Ziyaretçi çekme yolları

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
TRextra.com ve benzeri bikaç link sitem var ama günlük 150 ortalama hit alıyorlar şuanlık. Gönderdiğim ziyaretçilerde sorun yok aslında 5 binden fazla ziyaretçi yolladığım siteler var. Herneyse sorunum şu aslında. Hiç öyle alengirli işlere girmeden ve siteyi toplist çöplüğüne çevirmeden ziyaretçi sayımı artırmak istiyorum. Garip bi istek ama önerileriniz olur heralde.

Y

yaBgu

Misafir
reklam vermek
link değişimi yapmak
gazete ve dergilerin internet köşelerine site tanıtımı için başvurmak

olabilir

dll

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
Link değişikliği yapmanı tavsiye ederim + vaynet.com'ada üye olmanı beklerim. Çünkü toplistten farklı bir sistemde çalışıyoruz. Sitene banner koymadan linkle listede yer alabilirsin.

yoktur

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
gazete ve dergilerin tanıtımı pek işe yaramaz.yani anlık çözümler.
radikal.com.tr de benim site çıkmıştı 3 gün kadar 2000 kişi geldi sonra bitti :p

P

Parae

Misafir
trextra' Alıntı:
TRextra.com ve benzeri bikaç link sitem var ama günlük 150 ortalama hit alıyorlar şuanlık. Gönderdiğim ziyaretçilerde sorun yok aslında 5 binden fazla ziyaretçi yolladığım siteler var..

150 ziyaretçiye nasıl 5000 çıkış oluyor ?

W

W3BMASTER

Misafir
trextra benim sitemde toplistlere üye filan değil ama tıkır tıkır hit alıor ve üye sayım her gecen gün artıyor

xmars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yeni moda googleda hile yapma. Ne uğraşıyorsun reklamla falan yap bi google da hile hitin 3000-4000 artsın :)

yakese

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bide hileyi söleseniz:)
yok yok sölemeyin böylede memnunuz hayatımızdan egolarım kalktığında veriyorum pop-upp reklamı bana yetiyor:)

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bigünde yollamıyoruz 5000 hit. benim zalluk.com var günde 150 kişi giriyo ama benim diğer sitelerime günde 10 kişi falan yolluyor. Pek hoşuma gitmesede eg-zotik sitelere günde 50 yi bulabiliyor. iyinet ten bile okadar alamıyorum hitim az olduğu için. Aldığım hite göre iyi yolluyorum demek istedim yani.

Hile işine gelincede saygınlık kaybetmek pek istemiyorum açıkçası. Heralde 150 ziyaretçiyi hakediyoruzdur belki oda olabilir ama yüksek ziyaretçi her webmasterin isteğidir. Her zaman daha fazla isteriz.

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
PR 5 olan tasinmaz.com umada değinmeden geçemicem tabi. Birazda oraya ziyaretçi çekmek için hit artırmaya çalışıyorum. O siteyle hakediyoruz çünkü. Günde 300-500 arası çok az geliyo.

lovemove

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
www.bulcam.com listemize üye olarak hit alabilirsiniz diyeceğim. bize ne kadar gönderirsenişz o kadar iyi hit gelir. sistem diğer toplist ve listelere göre biraz değişik bekleriz.. :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.