İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Ziyaretçileriniz için neler yapıyorsunuz?

retrospektif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
48
Merhaba,

Bir çoğumuz sitesini arama motoru optimizasyonu ile paralel geliştiriyor. Tabi bende öyle. Hepimizin hemfikir olduğunu düşündüğüm bir nokta var; siz ziyaretçiyi memnun ederseniz, Google amca da sizi memnun edecektir. Peki sitelerimizde ziyaretçiyi memnun etmek için SEO uyumlu yazılar yazmak dışında neler yapıyoruz? Gerçekten merak ediyorum, paylaşıldıkça ortaya güzel şeyler çıkabilir. Tabi bunları sır olarak saklamayı düşünmüyorsanız!

Siz bir ziyaretçi olsaydınız, hangi ince detayların üstünden geçerdiniz?

Teşekkürler..

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
263
eskiden warz sitemde resimli anlatımlar yapardım, herkes teşekkür ederdi, şimdi sağlam ölmemiş linklerle müşteriyi memnun edebiliyorsunuz, müşteriyi memnun etmenin bi yolu yok aslında, sadece onların ne aradıklarını düşünün ona göre konularınızı girin, birde aradığı konularla ilgili benzer konuları müşterinin gözüne gözüne sokmalısınız, daha bi mutlu oluyor (um) bunu yapınca

PauLShark

0
İyinet Üyesi
Reaction score
51
ziyaretçi bana göre denenmiş, kullanılmış ve memnun kalınmış şeyleri seviyor. Bunun dışında "yazma yeteneği" çok özeldir.

Bakın zamanında takip ettiğim wolkanca etek altı diye bir konu açmıştı. Neredeyse hit nedeniyle hosttan olacaktı. Ama konuya bir girdim: Luna parkta ki bir balerinin eteği havaya kalkmış bir şekilde resim.

Şimdi bu konu birçok üyeyi siteye abone yapmaya yetti. İnce fikirli olmak iyidir :)

xclever

0
İyinet Üyesi
Reaction score
46
edit: çırak ustaya sormuş usta insanlar köfte möfte diyor acaba köfte ile möfte arasındaki fark ne
usta : köfte kıymayla yapılır möfte mıymayla

hayran

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Ziyaretçinin yerine kendimi koyuyorum. Bu bana hangi konuya yer vermemde ilham oluyor. Siteyi ziyaret edip çıktığımda ne elde ettim onu düşünüyorum :D

eğer işime yaradıysa sitedeki içerikler tekrar o siteyi ziyaret etmesem dahi gözümde daha bir değerli oluyor site, ve elinde sonunda tekrar o siteye dönüyorum :D

değişik fikirler ve içerikler, farklı olmak... hepsi bu

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
263

retrospektif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
48
Bu her sitenin icerigine göre degisiyor ama su bir gercek ziyaretci sunu istiyor yada üye hemen alacagini en kisa yoldan alip gitmek.

Kısa ve öz olmuş :)

Evet ziyaretçi aradığını bulup gitmeyi seviyor, aradığını bulamaz ise küfretmeyi seviyor :)

Bu beni ilk zamanlar psikolojik olarak etkiliyordu. Mesela biri konuya "çok güzel bir anlatım, teşekkürler" yazıyor bir diğeri yine aynı konuya burada paylaşamayacağım dileklerini iletiyor :)

Aslında bu konuyu açmamdaki amaç biraz da bu sebeptendir.

İçimi döktüm sanırım :)

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
258
:D papatyam dizisini seyrediyordum en az 10 dakika diyet köfte diye tutturdular pr li sitesi olanlar için iyi hit gelir :D

Biz de sana diyoruz ki pr li sitelerimizde zaten var o. arama motorunda bir sürü sonuç çıkıyor. diyet köfte diye tutturdun. canın köfte mi çekti ne.

PauLShark

0
İyinet Üyesi
Reaction score
51
Eif bu bizim için iyi bir araştırma konusu olabilir. Bir anket yapsak mı ki?

cilginsolist

0
İyinet Üyesi
Reaction score
10
Kısa ve öz olmuş :)

Evet ziyaretçi aradığını bulup gitmeyi seviyor, aradığını bulamaz ise küfretmeyi seviyor :)

Bu beni ilk zamanlar psikolojik olarak etkiliyordu. Mesela biri konuya "çok güzel bir anlatım, teşekkürler" yazıyor bir diğeri yine aynı konuya burada paylaşamayacağım dileklerini iletiyor :)

Aslında bu konuyu açmamdaki amaç biraz da bu sebeptendir.

İçimi döktüm sanırım :)

Aslinda sunu itiraf etmem gerekiyor yazmis oldugum mesajta bende bundan bahsedecektim ama hadi dedim neyse.Paylasim sitelerinde malesef öyle seo,özgün icerik falan filan hepsi faso fiso adam hele birde link kirik olursa dediginiz gibi basiyor küfürü..

PauLShark

0
İyinet Üyesi
Reaction score
51
cilginsolist zaten seonun amacı ziyaretçiyi tutmak değil arama motorlarından çekmek, gerisi kişisel birşey :) Hangi ziyaretçi demiş ki uww. h1 tagları mikemmel, titlede tamam, aha sitemi buldum!

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.