İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Ziyaretçileriniz için neler yapıyorsunuz?

xclever

0
İyinet Üyesi
Reaction score
46
çırak ustaya sormuş usta insanlar köfte möfte diyor acaba köfte ile möfte arasındaki fark ne
usta : köfte kıymayla yapılır möfte mıymayla yapılır

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
100
Arkadaşlar konu biraz geyiğe dönmüş sanki köfte möfte :)

Ziyaretçiler için, http://www.flash-counter.com/tr/ sitesine üye ol önce.

Daha sonra bakın hangi ziyaretçi hangianahtar kelime ile gelmiş, aradığını bulabilmişmi, hangi sayfada kaç sn kalmış.

Bunu yaparsanız kralsınız ;)

İlk 30sn de siteden çıkma oranınıda düşürdüm.

Ben denedim bunları ve şuan sürekli ziyaretçi kitlesi oluşmaya başladı.

İnsanlar haber türk gazetesinin promosynu diye aramıyo artık.

Direk promosyon gazetesi kelimesini arıyor :)

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
263
Arkadaşlar konu biraz geyiğe dönmüş sanki köfte möfte :)

Ziyaretçiler için, http://www.flash-counter.com/tr/ sitesine üye ol önce.

Daha sonra bakın hangi ziyaretçi hangianahtar kelime ile gelmiş, aradığını bulabilmişmi, hangi sayfada kaç sn kalmış.

Bunu yaparsanız kralsınız ;)

İlk 30sn de siteden çıkma oranınıda düşürdüm.

Ben denedim bunları ve şuan sürekli ziyaretçi kitlesi oluşmaya başladı.

İnsanlar haber türk gazetesinin promosynu diye aramıyo artık.

Direk promosyon gazetesi kelimesini arıyor :)

zaten senin sitede bi konuya rastladım 70 80 tane yorum yazılmış, ddim bu siteye ne oldu:D

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
100
zaten senin sitede bi konuya rastladım 70 80 tane yorum yazılmış, ddim bu siteye ne oldu:D

Uğraşıyoruz baya hocam :) Türkiye genelindeki ulusal gazeteler ile sürekli irtibat kurabilceğimiz üst düzey satış müdürlerine, promosyon müdürlerinede ulaştık, detaylı ve doğru bilgi sunuyoruz, bide tek tek takibini yapıyorum her ziyaretçi için böyle, aradığını bulabilmiş mi sitede, memnun ayrılmış mı diye :)

Facebook da baya işe yarıyor, 30-40 ziyaretçi geliyor facebooktan, orayada ağırlık verin arkadaşlar ;)

kalenderm

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
sağlık sitem var bakıyorum aramalara adam fasülyenin faydaları kelimesinden gelmiş,pilavın faydaları sayfasına girmiş,neden çünkü ben fasülyenin faydaları şeklinde içerik girmemişim ve sadece faydaları etiketinden çekmiş sonrasında ne yapıyorum bir çok kişi aman geliyo sonuçta ya ha pilav ha fasülye ne fark ediyor o kelimeden geliyor sonuçta der ama ben tam olarak aranan sonuca odaklanoyorum..

ama kalkıpta adam fasülye nasıl yapılır aramasından gelirse kalkıpta fasülye yapma tarifi eklemiyorum :D

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.