X
Xman
Misafir
Bu arada ploop senin imzayı biraz gelişitirelim karava alıp ev yapasım var diyelim, gidişat o yönde yakında insanlar karavanlarda yaşamaya başlayabilir.
@wpturkiye 3+1 beim oturduğum ev ve bahçelievlerde burada fiyatlar bu şekilde. ocakta 530 YTL olucak fiyat ne yüksek ne düşük aslında normal fakat bizi zorluyor. şöyle 350-400 e bir daire bulsam kiraya giderim ama yok. O yüzden bir konu bulup ev almak en mantıklısı senin peder sana ev vermiş bizim sen o konuda rahatsın. Benim düğünde bile bana kimse yardım etmedi ne biriktirdiysem onunla yaptım. Allaha şükür geçiniyoruz ama kıt kanaat.
@ploop ortak ev alalım mı seninle
aynen bir yazlığım yok ama zoruma gitsede yazmıyorumbizim neler zorumuza gidiyorda susuyoruz
Benimde doğalgaz faturası zoruma gidiyor, sözümona kendi evimde oturuyorum ama her ay 350-400 ytl doğalgaz parası vermek koyuyor açıkçası
Bu oranları görünce insanın tefecilik yapası geliyor dimiBankalar 15 seneye kadar kredi veriyordu şimdi hesaplamalarda 60 aydan fazlasını seçtirmiyor. İşbankasından denedim.
60 AY SÜRESİNCE AYLIK 4.979,59 YENİ TÜRK LİRASI TAKSİT TUTARI ÖDEYEREK ALABİLECEĞİNİZ YENİ NESİL EV KREDİSİNİN TUTARI 180.000 YENİ TÜRK LİRASIDIR.
( FAİZ ORANI 1,84 ÜZERİNDEN HESAPLANMIŞTIR. )
Yapıkredide 120 ay sorguladım 100 bin tl karşılığında 120 ay boyunca ödenecek Aylık Taksit : 2.072,42 YTL