Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
:) 3-4 ay mümkünse tam tersini yapın derim. Pr1-2-3 link almayın 5-10 arası Pr4-5-6 linkiniz olsun, hem link ex. amacı dışında hem de kalite backs aldığınız google'ca anlaşılacaktır.
Alt sayfalara backlink kasmak saçma olacaktır. Bunun yerine ilgili yazıların bulunduğu yerlerden alınancak...
Alt sayfalara alınan linkler sandbox, bomb, dance , info sorunları genelde yaratmaz. Tabii 100+ linki geçmemek lazım. Ayrıca alınan linklerde 100+ fazla olan link sayfalarından gelmemelidir.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.