Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamlar bir dedicatedin 1gb port olduğunu nasıl anlarız yani 100 mb port değil diye geldi makina netdirectten bunu anlamanın yöntemi nedir nasıl anlayabiliriz root tan göremedim henüz acemiyim yardımınız icin tşk ederim.
extremeyi eline verceksin tryi banlamayı görcek para kazanmışlarda türkiyeyimi görmez olmuşlar onlar kimki ? neci koskoca bir ülkeyi yok sayıyorlar gerizekalılar sinirlendim gene ya
* Domain Adı : www.diziara.net
* Kayıt Tarihi : ( 25-Apr-2008 )
* Registar : ( isimtescil )
* Transfer Ücreti : ücretsiz
* Minimum Fiyat: 100 YTL
* Bitiş Tarihi : Eylül 1
* Hemen Al : ( Peşin fiyatıdır. )
-----------------------------------
* Domain Adı : www.Canlitube.com
* Kayıt Tarihi : (...
Diyoki trlist.gen.tr yani taki Adlı kişinin toplist aracılığı ile trojan cektirdigini soylemiş dolaysıyla herkes kaldırsın Zararlı toplistler
www.toplist99.com
www.trlist.gen.tr bu sitelere eklemeyin trojancıdır.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.