İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Arama sonuçlarınız

  1. R

    Tam bir Saçmalık! Blogger Banlandı!

    BlackHole isimli bir program var onunla blogger, youtube, redtube ve birçok siteye dns, proxy olmadan direk erişim sağlıyorsunuz. Şu sayfadan bakabilirsiniz.
  2. R

    Linux VPS Alınacaktır.

    Merhaba Bir adet linux vps alacağım fakat vps' de sadece 1 adet cs sunucu çalışacak. Onun dışında kullanılacak bir uygulama yoktur. işletim sistemi; centos olmalı 512 mb ram bellek, 10 gb hdd yeterli, uplink 10 mbit olmalı, panel olmayacak. pm'den ulaşırsanız sevinirim.
  3. R

    Fırsat Sunucular İnanılmaz Kalite,Fiyat BURADA(Bakmadan Geçme)!!!

    Link bağlantıları oyun sunucuları için yetersiz. Bir makineye 5 tane 20 slotluk counter strike sunucusu açsak o bağlantı dağılır malesef. Bağlantı-Ücret konusunda bir orta çizgi çekin derim :) F/P açısından..
  4. R

    VPS de kaynak tüketimi fazlaymış. Bir sorum olacak dı

    top komutu ile dökümleri aldığınız da load averageniz çok yüksek ise bu saldırı da olabilir. Herhangi bir hostunuz saldırıya maruz kalıyor da olabilir. Dos, Syn paket saldırıların da httpd gelende cpu kullanımını tavan yaptırıp sistemi kilitleyebilir. APF ve antidos pluginini kurup birkaç gün...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

seo ajansı , sosyal medya yönetimi
Üst