İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Arama sonuçlarınız

  1. U

    Pligg İndekslenme Sorunu

    Merhaba, pligg denemek için yukledim fakat dil dosyalarını bulamadım. Genel olarak dil paketi ve yapmam gerekeler konusunda yardımcı olursanız sevinirim.
  2. U

    İki adet script yazdırılacak.

    İyinette script sipariş bölümünün işleyişini bilmiyorum. Yeni birşey keşfetmiyorum fakat extrem özellikleri özelden görüşmek daha yararlı olacak. Genel olarak buraya yazmam iki taraf için de zaman kaybı olacak. Yazılımcıları külfetten kurtarıyorum. Konu altına yada pm ile referanslarını...
  3. U

    İki adet script yazdırılacak.

    Merhaba, İki adet script yazdıracağım. Çok büyük çaplı, ayrıntılı yazılım olmayacak. Buradan yazmak zaman kaybettireceği için sıfırdan script yazacak ve referanslarını görebileceğim değerli iyinetli yazılımcıların konu altından yada pm ile ulaşmasını istiyorum. Vaktinizi almadan genel olarak...
  4. U

    Nokta(.)Net - 1998 kayıtlı! - İnternetin en eski noktası!

    Nokta aktif olarak yayında olan bir firmanın tescilli markası zaten. Büyük projelerde kullanılabileceğini düşünmüyorum. Telif hakları ile ilgili tecrübeli arkadaşlar yada siz bilgilendirmek amacı ile biraz bahsede bilirseniz daha kolay alıcı bulabilirsiniz.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

seo ajansı , sosyal medya yönetimi
Üst