İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Arama sonuçlarınız

  1. F

    AWsurveys ile günlük 27 dolar kazanın

    o arkadaşlar yüzde 100 hileli bi işe karışmışlardır multi hesaptır auto linktir filan uğraşmışlardır ondan kazanamıyorlardır. Ayrıca kazanmamış ödeme almamış olsam ne diye burda sana ağız bükeyim ki.
  2. F

    AWsurveys ile günlük 27 dolar kazanın

    ya dostum inanırsan inanırsın inanmazsan inanmazsın. inanırsan girer denersin inanmazsan da üye olursun sonra üyeliğini silersin. oldu mu bi risk yok gir dene 27 dolardan az kazanırsan günlük sildir başlığımı olmadı awsurveysten üyeliğini sildir.
  3. F

    AWsurveys ile günlük 27 dolar kazanın

    ne resmi istiyorsunuz sitenin resmini mi eğer paypaldan istiyorsanız resim veremem gizlilik nedeniyle.
  4. F

    AWsurveys ile günlük 27 dolar kazanın

    dostum ödeme aldım diyorum ya kaç kere en büyük özelliği de o sade olması. Ve herhangi bir spam trojan falan göndermiyor site. Lisanslı bir anket şirketi.
  5. F

    AWsurveys ile günlük 27 dolar kazanın

    dostum işte 75 i 27 e böl 3 gün olması gerekir ama bazen anket fiyatları düşük oluyor 3 dolar filan oluyor anketler ama bazıları da 30 dolara kadar çıkyor büyük firmalarınki ama 4 günde topladım ben bu parayı 5 günde bi de devam ediyorum almaya.
  6. F

    Velocity Clicks - Tıkla Para kazan

    arkadaşlar bu site bir ptc yani tık başı kazan sitesi. üye olup her birisinin fiyatı 0,01 dolar olan reklamlara her gün 1 kez tıklayı 30 sn izliyorsunuz. hesabınız 10 dolar olunca hesabınıza yatırılıyor. denedim gerçekten ödüyorlar. işte link Buradan üye olun
  7. F

    AWsurveys ile günlük 27 dolar kazanın

    arkadaşlar bu konuya uygun bi başlık bulamadığım için buraya açtım. Size bizzat kullandığım ve günlük 27 dolar kazndığım sistemi tanıtıcam. Öncelikle aşağıdaki siteye gidip üye oluyorsunuz ve giriş yaıp anketleri dolduruyorsunz. Tabii anket dediysek sadece siteler hakkında yorum. Mesela i like...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

seo ajansı , sosyal medya yönetimi
Üst