İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Arama sonuçlarınız

  1. O

    Beşiktaş - Trabzonspor Derbisi Ne Olur?

    Çarşı grubunun yeni marşı eski bi şarkıdan alıntı '' biz hep yenilmeye mahkummuyuz'' :D
  2. O

    Beşiktaş - Trabzonspor Derbisi Ne Olur?

    ilk yarı 0:0 bitti serkan balcı çift sarı karttan kırmızı gördü ts 10 kişi. gördüğü iki sarı kartta doğru bi karar, ikiside başlayan bir atağı sert foulle durdurmaktan. ama 2.ci yarı daha durgun bi oyun izleyebiliriz çunku ts 10 kişi ve beraberliğe oynayabilir yinede hiç bişey belli olmaz belki...
  3. O

    Beşiktaş - Trabzonspor Derbisi Ne Olur?

    2 farklı kupon yaptım ben 1/X 1/2 ilk yarı maç sonucu olarak belki tutar :P
  4. O

    Siteme banner yapacak bir hayırsever?

    anlasam yapardım valla:(
  5. O

    2 Sitem İçin Host Sponsoru Aramaktayım

    fb sitenizin hiti nedir?
  6. O

    adsense neden banlar.

    Doğru, Spartacus fanda 1 tık 1,85 usd verdi. Ama her tıka o ücreti vermiyor. Genellikle 0,80 1,10 arası değişiyor. Ama 300+ hitle günde 3 veya 5 tık buda yine 30 gün içerisinde malesef ödeme limitine yetmiyor.
  7. O

    adsense neden banlar.

    Size sıfır reglenmiş domainle her ay min. 1.ooo dolar hesap veriyim ama bu işin legal olmayan yolu. Sen bana sıfır reglenmiş bir domainle legal 1 ayda 10 dolar verebilir misin?
  8. O

    adsense neden banlar.

    peki bana 50-100 hitli adsense ödemelerini düzenli alan, tamamen legal ve ban yemeden kullanabilen bi site gösterebilir misiniz?
  9. O

    adsense neden banlar.

    Eğer yüksek hitli bi siten olsaydı ki tahminimce yok o yüzden buraya bu konuyu açtın, 100 dolara ulaşıp para kazanmanda zor. Bizler nasıl akıllıysak yada akıllı geçiniyorsak Google bizden daha uyanık ne yazıkki. Senin 100-200 tekil hitli sitende reklamlar dönecek ve Google reklam verenleri karlı...
  10. O

    Alış Film Sitelerinden Devamlı Link Alınacaktır

    Başlıktaki gibi, Site adı: Sayaç: PR: Alexa: Toplam link çıkışınız: Aylık:- 2 Aylık:- ve 3 Aylık: şablona göre p.m atabilirsiniz arkadaşlar.
  11. O

    Selam:)

    Merhaba arkadaşlar. İnteraktif alanda devamlı ticari işler içerisindeyiz. Bu tür gerçekçi platformlar Türkiye'de ne yazıkki sayılı. Bunlardan biriside iyinet.com. Fazla söze ne gerek hesabı az kendimden bahsediyim gerçi hiç sevmem ama :p 24 yaşında Bursa'lı genö bir arkadaşınızım. Daha çok film...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst