adsense'ten banlananlar

worshiphim

0
İyinet Üyesi
Katılım
16 Ocak 2005
Mesajlar
670
Reaction score
0
Konum
Suisse
2004 yılının en çok adsl bağlatan ülkesi türkiye olmuştur. (kaynak http://www.ntv.com.tr/news/313368.asp ) 500bin bağlantı açılmıştır. Türkiye avrupa birliğine alınacağının sebebi büyük bir pazar, güç potansiyeli olduğundandır. Durum internet içinde böyledir. Türkiye yi artık kolay kolay (aklını kaçırmadık sürece) hiç bir yer banlayamaz. Hele hele reklam piyasası bu denli kızıştığı bir vakit (yahoo adsense adbrite msnde geliyor) rekabetin hat safalara çıkacağı bir vakit zor banlarlar. Şu anda hint ve diğer doğu asya ülkeleri ve ruslar anasını ağlatmış vaziyetteler bu hile işlerinin. Bakın bakalım banlanan var mı? yok tabiki neden kim rus piyasasını veya hintlileri kaybetmek ister??
Eskiden herkes cj ile para kazanıyordu bende üye olmuştum fakat tek orası yok ben absürt için flashcash ten click başına kazanıyordum. Halen kazanıyorum... Satış başına para veren yerlerden kazanıyordum - kazanıyorum..
 
B

batuhan

Misafir
Kavga etmeden konuşamıyormusunuz arkadaşlar ???
Forumdaki diğer konular gibi bir konudur buda.
Paylaşım yapılıyor ve diğer kullanıcılar bu konu hakkında bilgilendiriliyor.Forumdaki çoğu konu içinde fikrini söyliyen veya birşeyler anlatmak isteyenlere karşı garip bir davranış gösterilmekte.Yabancı forumlardaki paylaşımın ve bilgi alışverişinin yüksekliğide burdaki çoğu mesajda söylenmiş.

İsteyen kişi istediği zamanda bu forum linkini google çalışanlarına vermekte serbesttir.

Proxy veya bilgisayar hakkında bilgisi olmayan kişiler reklamları devamlı olarak veya sadece Ip adreslerini değiştirip tıkladığında banlanması normaldir.

Proxyi kendiniz oluşturabilirsiniz bunun için iyi derecede bilginiz olması gerekir.Üyelik gerektiren veya genel proxy siteleri içinde bulunan proxy Ip ler google tarafından bilinmektedir.Proxy sitelerine baktığında hepsinin sayfasında google adsense reklamlarının olduğunuda görürsünüz zaten.

Uzun süre google adsense kullanıpta küçük bir şey yüzünden veya kendini bilmez bir kişinin adsense üyeliği iptal ettirmesi gibi şeylerle karşılaşan kişilerin olduğunuda sakın unutmayın.

Google kendini çok uyanık ve bilgili sanıyorsa hile gibi durumlara izin vermicek, yanında çalıştırdığı adamları daha iyi seçicek veya bu işi hiç yapmıcak oturucak oturduğu yerde.


TEKRAR SÖYLÜYORUM BİR ÖNCEKİ MESAJIMDA YAZDIM

HİLE YAPMADAN GÜNDE EN AZ $20 KAZANABİLİRSİNİZ
 

silenceofdarkness

0
İyinet Üyesi
Katılım
25 Ağustos 2004
Mesajlar
999
Reaction score
1
google in türkiyeyi banlama gibi bir düşüncesi imkansizdir bu noktadan sonra onlar ticari bir şirket yatirim yaptilar Tr pazarina şimdi ban koyacakta o kadar para cope gidicek sonucta tr ban yemez kesin kesin adsenseden
 

adsl

0
İyinet Üyesi
Katılım
17 Mart 2005
Mesajlar
205
Reaction score
0
Konum
Rize
ya geçenlerde almanyadan bir tanıdığım almanca gogılda şöyle bir kural olduğunu dedi: 1 ay içinde 100 doları bulamazsan hesabın sıfıra düşüyor dedi, bizde de böyle mi yoksa?

Bu arada sitedeki yabancı reklamlarım kalktı, bayadır hep Türkçe, keza ben yabancı reklamları merak edip onlara bakıyordum, Türkçelere bakmıyordum, heralde beni teste tabi tutuyor, inat ettim Türkçelere tıklamıycam:)
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Elektronik Sigara Cicisex Porno
Üst