yapmaya biz enayimiz 50 ytl veriyoruz her ay hangi şirket bu kardeş yani kablolu internet için kablolu tv olması gerekmiyormu?
bende 2 ay önce kadar geçtim kablonete.. kablonetten internet kullanmak için kablo tv aboneliği yapmanız gerekiyor. kablo tv aboneliği aylık fiyatıda kampanya kapsamında 1ytl

19+1= 20 ytl/ay (ilk ayın kurulum ücreti vs. hariç. tabi. ) toplam masrafınız oluyor.birde sınırsız internet kullanmıs oluyorsunuz. bence çok iyi bir fırsat özellikle benim gibi telefonuda sadece net için bağlatıp boşuna sabit ücret ödeyenlerdenseniz.
Ptt şubelerinden gerekli bilgileri alabilirsiniz. bazı küçük şubelerde bakılmayabiliyor. birde bazı yerlere kablo tv bağlatılamadığı için bunlardan yararlanamayabiliyorsunuz