İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bilgisayarın internet hızını yavaşlatmak

Breeze

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
1024 KBit/s hızı yarıya düşürmek mümkünmü denetim masasından falan ?

Ayın yarısına gelmeden 3 GB olmuş

firar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
programlar var bunu yapan ama çoğu ücretli..

ayrıca download yapmadan 3gb a nasıl ulaştın?

eğer download yapıyorsan zaten buna dikkat ederek çözebilirsin sorunu:)

ZoMBiE_8

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
mümkünse kablonete geçin:) 512 sınırsız 19 ytl + 1 ytl kablo tv (kapmanya sona ermediyse henüz)

ZoMBiE_8

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yapmaya biz enayimiz 50 ytl veriyoruz her ay hangi şirket bu kardeş yani kablolu internet için kablolu tv olması gerekmiyormu?

bende 2 ay önce kadar geçtim kablonete.. kablonetten internet kullanmak için kablo tv aboneliği yapmanız gerekiyor. kablo tv aboneliği aylık fiyatıda kampanya kapsamında 1ytl:) 19+1= 20 ytl/ay (ilk ayın kurulum ücreti vs. hariç. tabi. ) toplam masrafınız oluyor.birde sınırsız internet kullanmıs oluyorsunuz. bence çok iyi bir fırsat özellikle benim gibi telefonuda sadece net için bağlatıp boşuna sabit ücret ödeyenlerdenseniz.

Ptt şubelerinden gerekli bilgileri alabilirsiniz. bazı küçük şubelerde bakılmayabiliyor. birde bazı yerlere kablo tv bağlatılamadığı için bunlardan yararlanamayabiliyorsunuz

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.