Aslında herkes aynı şeyi söylüyor ama 5k legal içerikli site şartını aşağıya çeksen katılımcı olur diye düşünüyorum.Çünkü gerçekten 5k legal özgün adsenseden ban yemeyecek bir site adsense tarafından er geç onaylanacaktır.Benim 300 tekillik blogum bile daha 5 gün önce başvurdum 4 saatte onaylanmış.Yani eğer sınırı aşağıya çekersen belki 1k olup da onaylanmayan olabilir başvuran çıkar diye düşünüyorum.Ama onun dışında adsense şart değil sonuçta 5k hiti olan site gider sponsor bulmaya çalışır ve bence rahat bulur.Neyse yine de şansını dene ama sonuçları paylaş merak ettirme![]()
Site hiti az olduğunda kazançta az olacak. Ben zaten kazancın çoğalması için yüksek hitli arıyorum.
r10'da hakettiği cevapları aldı.![]()
İlk okuduğumda bir sonraki mesajında "şaka yaptım" filan yazacaksın sandım. Senin bu sunduğun şartlara aklı mantığı olan bir insan yanaşır mı sence? Legal olup, Google Adsense kabul edilmeme kısmını bir tarafa bırakalım. O konuda herkes hemfikir zaten. Diğer kısım, sanki siteyi beraber yapmışsın gibi, karın %50 ortak oluyorsun. Hani gören sanır ki Google Adsense, Türkiye'de max 100 kişinin talebini kabul etti.
O yüzden "kral çıplak" diyorum. Bu kadar mantıksız bir yazıyı ne sen yazmış ol, ne biz okumuş olalım. Ayrıca orada yazdığın özelliklerde bir arkadaş varsa gelsin bana, ben karın %95 ona vericem.
Geçmişte bir konu açmıştın kısa yoldan para kazanmam lazım diye, Gökhan emin ol bu fikir o beklediğin fikir değil. Ayrıca Google Adsense kurallarına göre banlanma sebebidir, sen resmen onlar hariç bir aracıymış gibi devreye giriyorsun. Bunu yaptığının ispatı olarakta forumda açtığın konu ve imzanda kullandığın blog yeterli olacaktır.
Kurallara uymayan bir durum yokki. Neden banlanayım.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.