Ödeme şartlarını yerine geldi ancak ne ödeme var, ne de ticketime cevap var? Dolandırıcı olarak ilan etmeden önce sormak istedim, bu affiliate den para alan var mı?
--------------------------------------
30 günlük süre, tam ödeme alacağım gün 60 güne çıkarıldı (2-3 ay önce), çinliler kasıyormuş. Neyse 60 günü de tamamladık.
Sistemdeki duyuru der ki:
Tamam, 2 ayı geçtik ve kazancımız zaten ödeme sayfasında.
Ödeme sayfası da der ki:
Toparlarsak, 60 gün de en az 20 ready (hazır) üye yapacaksın, yeni ayın ilk gününde ödeme alacaksın. Geçen ayın ortasında 20 yi geçtim, dolayısı ile bu ayın 1 de ödeme almam lazım. Saat farkı vardır, ayın 2. de ticket açtım. Tam şu an açalı 106h 42m 56s olmuş, ne para ne yanıt.
Bunun dışında tüm bilgiler de sağlanmış, ödeme olarak paypal seçilmiştir. Tickete 7 gün içinde cevap gelmezse, dolandırıcı demek için yeterince kanıtım var sanırım.
--------------------------------------
30 günlük süre, tam ödeme alacağım gün 60 güne çıkarıldı (2-3 ay önce), çinliler kasıyormuş. Neyse 60 günü de tamamladık.
Sistemdeki duyuru der ki:
Announcement: we have started to use 60 days signup verification procedure (we used 30 days signup verification system before). That is because we received lots of fraudulent signups especially from Vietnam and China and we need more time to check everything. So if you have referred user today, it will be credited in 2 months. We need these 2 months to protect us from fraudulent signups. We are sorry if we made any inconveniences for you and let us to know if you have any questions.
Tamam, 2 ayı geçtik ve kazancımız zaten ödeme sayfasında.
Ödeme sayfası da der ki:
Payment will be issued on the first day of new month.
Toparlarsak, 60 gün de en az 20 ready (hazır) üye yapacaksın, yeni ayın ilk gününde ödeme alacaksın. Geçen ayın ortasında 20 yi geçtim, dolayısı ile bu ayın 1 de ödeme almam lazım. Saat farkı vardır, ayın 2. de ticket açtım. Tam şu an açalı 106h 42m 56s olmuş, ne para ne yanıt.
Bunun dışında tüm bilgiler de sağlanmış, ödeme olarak paypal seçilmiştir. Tickete 7 gün içinde cevap gelmezse, dolandırıcı demek için yeterince kanıtım var sanırım.