03.05.2012 Pagerank güncellemesi

0
Onaylı Üye
Üye
Maşallah diyelim. Benimde bir sürü blogspot bloğum var. pr1 ve pr3 arası. Hepsi yerinde saymış. İlerleme gerileme yok.

Bir ay evvel açtığım sitem pr alamamış :(
Beş ay evvel açtığım bir sitem pr1 olmuş.
Hiç bir şey yapmadığım sadece bir gün uğraşıp 10 kadar konu girdiğim sitem geçen güncellemede pr3 olmuştu. Hiç bir şey yapmama rağmen pr 4 e çıkmış. Anlamadım bu işten

Teşekkür ederim :)

0
Onaylı Üye
Üye
Güncelleme iyidir. :D biraz aksiyon yaratıyor :D

0
Onaylı Üye
Üye
Bir sitem ana sayfası pr3 oldu. Bütün kategoriler, hatta 30 nisandan önce açılan tüm konular pr1-2 arası değer almış :) Diğer sitelerde bi değişiklik yok. Fakat birkaç gün daha güncelleme devam eder diye tahmin ediyorum.

bloğumda sağda bulunan 10 popüler konudan 9 u PR 3 olmuş,bir tanesi PR alamamış,diğer konulara bakmadım:)

0
Onaylı Üye
Üye
benim sitemde pr1 di pr2 olmuş..

0
Onaylı Üye
Üye
arkadaşlar şunu söylemek istiyorum artık ne backlink kasacağım nede sitenin gelişmesi yönünde seo falan filan hepsi bana göre hikaye oldu artık sadece çok index alıp çok hit gelmesini sağlayacağım siteme pr değerinin yada güncel yazıların bir önemi olduğunu sanmıyorum artık yani içeriği bile olmayan siteler pr2 pr 1 oluyor bu ne saçma bi iştir böyle

0
Onaylı Üye
Üye
mtfk.net adına ilk yazım. sitemi açalı yaklaşık 2 ay oldu. Tüm yazılar öznel :) sağolsun sitem PR 3 Olmuş Pr0'dan :D Seviyom seni google...

0
Onaylı Üye
Üye
Evet arkadaşlar pr4 olmuşuz.Lütfen iyinet'e sitelerinizden link vermeyi unutmayın. :hihi:

0
Onaylı Üye
Yasakli Uye
8 ocak'ta kaydetiğim 4 aylık domain pr3 olmuş.
:)
6 yıllık domain pr4'te takılı kalmış.

0
Onaylı Üye
Üye
Pr 3 olmuş bir sitem, askerde olmama rağmen iyi idare etmişler demek (+1)

Geri