07.11.2011 Pr Güncellemesi Başladı.

0
Onaylı Üye
Üye
Alt sayfalara nasıl bakabiliriz ? Paramater vardı program ama oda bozdu iyice sonuçları.

Aramalarda tag ve arşiv sayfalarını filtrelemiştim, index 2.3k iken birden 300-350 ye düşmüştü, 1 olan pr değerim sıfıra inmişti.

Şimdi geri açtım onları, index 3k kusur ve pr 2 geldi, trustrank 2.9 civarı.
Mozilla'da pagerank client'i kullanabilirsin.

0
Onaylı Üye
Üye
Pagerank 1 olmuş tüm sitelerim.Çöp özgün fark etmez :(

B
burak
Misafir
hic bir faydasi olmadi lanet olasi pagerank guncellemesi

google.es 7 oldu o kadar baska bir faydasi olmadi ulkeme :d

0
Onaylı Üye
Üye
doğru düzgün ilgilenmediğim siteme +2 pr eklenmiş , gözüm gibi baktığım sitemde değişme yok. Google ın sevdiği işleri yaptığım sitelerim para getirmiyor.
google ın nefret ettiği işleri yaptığım siteler iyi para getiriyor. Şimdi gelde siyah şapkalı seo yapma :p

0
Onaylı Üye
Üye
Arkadaşlar Güncellemeden sonra sitelerinizde pr degerleri olangan dışı yüksek konular nelerdir? yada herhangi bir fark gördünüzmü sitelerinizde?

bu tarz bir muhabbete dönerse konu hepimiz karlı çıkabiliriz. mesela şuan gördügüm kadarı ile 2 tane konum pr6, ve aynı kelime üzerinden farklı farklı içerikte açtıgım konularda ise, bir konunun pr degeri olagan dışı yüksek digerlerinin degerleri ise ya 1 yada 0.

konu içerisinde resim ''alt ve title'' degerleri içeriyor ve konu video ile destekleniyorsa bu tarz konularında pr degerleri yüksek. son olarak'ta imla kurallarına uygun yazılan tüm konular,imla kurallarına uygun yazılmayan konulardan prdegeri olarak yüksek.

şimdilik az zamanda gördüklerim bu kadar. umarım bu konudan bir ders cıkarırım :) sizlerin de gözlemlerini bekliyoruz...

0
Onaylı Üye
Üye
pr2 olmuş benim blog da. arama bi güncellemeyle düşürmezlerse emin adımlarla 1-2 diye yükseliyor olacağım.

0
Onaylı Üye
Üye
Hayırlı olsun çalışma yaptıgım sitelerin çogu pr almış :)

0
Onaylı Üye
Üye
Arkadaşlar pr güncellemesi hala devam ediyor. Düşük pr alanlar üzülmesin. Başka sitelerden aldığınız backlinkler henüz eklenmemiş olabilir. Eklendikçe pr yükselmesi olabilir.

0
Onaylı Üye
Üye
Bu güncelleme işler kesat geçti :)

0
Onaylı Üye
Üye
denizliforum.net; yaklaşık 2 aydır ilgilenmeme rağmen 0 dan pr2 olmuş. İlgilensem mi ne ?

0
Yasakli Uye
2 Wordpress blogumda pagerank 0 ' dan 3 ' e atlamış, hayırlı olsun :)

0
Onaylı Üye
Üye
Ya abi google benimle garezi mi varya . İlgilenmediği bloglar pr 2 pr3 ben daha pr 0 google ayrımcısın abicim.

Geri