İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

1.3 Milyonluk Sayfa %100 Organik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pinkyellow

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
Facebook Sayfanızın linki : https://www.facebook.com/pitbullfeat
Facebook Sayfanızın içeriği : Yabancı Dünyaca Ünlü Şarkıcı
Sayfanızın Üye Sayısı : 1.3 Milyon Olmak Üzere
İstenen Ücret : 500 TL
Ödeme Şekli : Posta Havale Yada Cepbank Şifresi İle
Eklemek istediğiniz ekstra şeyler : %100 Organiktir .

gerçek alıcılar pm atsın .

pazarlık yapma imkanlarınız var . ilgilenemediğimiz için çok acil satmak istiyoruz .

pinkyellow

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
asıl dolandırıcı olan sensin . çoktan mahkemeye verildin . sayfam üzerinden prim yapmaya çalışma .

pm'leri bekliyorum arkadaşlar

Kaan

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
Şu sayfanın sahibi kim ise sayfa için bana bir PM atsın bakalım.

Sayfa içerisinde beni içerik ekleyici olarak eklemesini talep edeceğim eğer ki bunu ekleyemeyen arkadaş tamamen sahtekarlık içerisinde oldugunu göz önüne alarak süresiz olarak uzaklaştırıp ve konuyu kilitlemek zorunda kalacağım.

Bekliyorum sayfa sahibi arkadaşı.

Konu'dan ötürü gereken açıklamayı yapmıştım sanıyorum ki fakat gel gelelim ki her hangi bir açıklama dahilinde bana geri dönüş sağlanmamıştır.

pinkyellow harici diğer arkadaş ise facebook üzerinden içerik yöneticisi olarak aktif etmiş olup bizzat beni sayfanın sahibi oldugunu teyit etmiştir.

Sayfa'nın sahibiyim diyerek insanları kandırarak ve dolandırmaya teşebbüs etmek'den ötürü forum üzerinden süresiz olarak uzaklaştırıldınız.

Konu kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.