İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

1₺'den Blog Dağıtma Sitesi

kisiselblogum

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
Site Adresi: www.kisiselblogum.net
İstenilen Fiyat: Açık arttırma : 1 ₺ Başlangıç
Minimum Artırma : 10 ₺
Hemen Al Fiyatı : Teklifte bulunabilirsiniz.
Site Açılış Tarihi: 10 Ocak 2017
Domain reg tarihi: 26 Ekim 2016
Sitenin Aylık Getirisi: Site daha çok yeni.
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içeriğiyle satılıktır.
Sitenin Kategorisi: Blog veya wordpress site dağıtma
Günlük Tekil Hit Sayısı: Ölçülmedi
Satışa Hosting Dahilmi?: Evet ,dahildir.Ama tavsiyem özel sunucu üzerine kurun.
Banlı Olduğu Sponsor: Yok.
Banlı Olduğu Arama Motoru: Yok
Kullanılan Lisans Satışa Dahilmi: Ücretsiz lisans kullanılmakta.Yasal problemi yok.

Site Hakkında Genel Bilgiler :
*Üniversite sınavına hazırlanma sürecinde olduğum için web sitemi satıyorum.Uzun bir süre bilgisayarla ilişkim olmayacak.
*Kisiselblogum.net sitesi internette bulunan modern hazır scriptler kullanılarak yapıldı.Bu yüzden sitenin footer bölümünde lisans sahibinin adı yazmaktadır.Bunun bir sorun olduğunu düşünmüyorum.İlerde hiçbir türlü sorun çıkmaz.Sitenin daha güzel görünmesi için kullandım.Fiyatlarınızı ona göre belirlersiniz.
*Standart blog temasını kendim düzenleyerek elde ettim.Admin paneli tarafımca geçirilmiştir.Çok basit php kullanılarak yapıldı.
*Sitede bulunan paket fiyatlarını kendinize göre ayarlayabilirsiniz.
*Site şuanda hosting üzerinde çalışmaktadır.Hostingi direk devredebilirim veya siz kendi hostinginize kurabilirsiniz.Fakat benin tavsiyem vps veya vds e kurmanızdır.
*Siteden iyi bir çalışmayla güzel paralar kazanabilirsiniz.Geleceği parlak olabilir.

ÖNEMLİ NOT VE UYARILAR:
*Eğer siteyi satın almayı düşünüyosanız önünüzde seçim yapmanız gereken bir konu var.Veritabanlarının otomatik oluşmasını istiyorsanız api kullanmak zorundasınız.Bu yüzden seçeceğiniz kontrol paneli çok önemli.Diğer bir seçenek ise veritabanlarını elle oluşturup id'e göre kullanıcıya dağıtma.Siteyi satın aldığınızda size detaylı bir şekilde anlatırım.

Domain Firması : Netfirms (en büyük domain firmalarından birisi)
Hosting Firması : Yöncü Bilişim ( gayet kaliteli.İsterseniz kendi hostinginizi kullanabilirsinin.)

*Konu altında tekliflerini belirtebilirsiniz.

*Lütfen siteyi almayacak kişi teklif vermesin ve kötü yorum yapmasın.

*Ödeme güvenliği için aracı kullanabiliriz.Benim açımdan hiçbir sıkıntı yok.

*İletişim için [email protected] adresine mesaj atabilirsiniz.

*Satış diğer forumdan devam etmektedir.Teklif bırakmadan önce diğer sayfayıda incelemenizi rica ederim.

Diğer konu linki : tıkla.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.