Bilgisayarinizi baska forum kullanicisi ile paylasmayiniz.
hayatımda bu kadar saçma bir çözüm duymadım adam abimle aynı evde yaşıyoruz bir tane bilgisayarımız var diyor sen iyinete sadece biriniz girsin diyorsun...
ayrıca sadece cookielere/IP bakıyorsan, geçen sene okuldan girdiydim benimle birlikte boğaziçinden giren yığınla adam çıkar, eğer bu şekil saçma bir yol izlenecekse oturduğum herhangi bir PC den daha önce birisi iyinete girmiş mi diye düşünemem direk hepsini atabilirsin...
Eğer sadece 1 kullanıcı adına sahip olduğuna eminsen neden bu kadar tepki gösteriyorsunki?
Güzel ve geç kalınmış bir tedbir.
Destekliyorum.
Aynı evden giren 2 öğrenci adam napacak peki ? biri girerse diğeri girmek icin cafeye mi cıkacak ?
Bence en azından limit olmalı . mesela 2 . abi kardes yada 2 arkadas mukundur ama 3-4 ve daha fazlası aynı mekandan zor gibi gorunuyor.
Madem aynı evde kalacak kadar samimiler vede ne tesadüfki ikiside webmaster aynı kullanıcı adını kullansınlar o zaman.
1000 de 1 oluşabilecek bir ihtimal için forum düzeni kurmak ne derece mantıklı sence, çoğunluk sana değil, sen çoğunluğa uymalısın.
Evet zaten mantıklı düşününce herkes burda çoğunluğun abi-kardeş yada aynı evden giren 2 kişi olduğu sonucunu çıkarabilirdi kusura bakma!!!? Bu senin içinde bulunduğun durumun ihtimali oldukça yüksek
Bu arada tartışmayı bireysele dökmek yerine olayı daha geniş boyutlu değerlendirmeyi deneyerek sorunun bütününü görebilirsin belki.