İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

1 günde 1 milyon hit yaptım şaka deil gercek rezillik diz boyu...?

CoLd!uX

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
evt yanlış duymadınız bir günde milyonlarca hit aldım normalde günlük tekil hiti 100 kişi civarı bir sitem var aklıma takıldı nasıl bu kadar hit yapıyorlar diye üzülerek söylemek gerekirse hiç bir sayaç siteleri doğru saymıyor örnek bu nasıl iştir ya ee adama reklam vericez istememiz gereken şeyler ise sayac ve site pm :) at sayaca bakıyoruz reklam alıyoruz yada veriyoruz demekki herşeyin bir hilesi varmış onuda çözdüm diyeceksiniz ki alexa siralamasına bakarız sizde biliyorsunuzki hiti düşük siteleri bile alexa sıramalarında etkili bir şekilde yapılabiliyor.peki nasıl bu hitleri günlük alabiliyorsunuz derseniz aslında çok basit sırrını söylemeyeceğim taki adam akıllı bir sayac sitesi kurulana kadar hade kalın sağlıcakla burada amacım kimseyi kötülemek yada artisklik olsun diye yazmadım sadece dikkatli olmanız dileği ile kalın sağlıcakla..

xgitarx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
23
1 milyon hiti olan bir websitesinin talep edeceği reklam fiyatıda ona göre olacaktır. 1 milyon hitli işte sayaç bilgileri derseniz ve orantısız komik rakamlar talep ederseniz zaten inandırıcı olmaz.

CoLd!uX

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
evt katılıyorum yanlız 1 milyon örnek verdim dakikada 10 bin sayıyor script net hızına göre tabe :)

CoLd!uX

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
bu arada bir çoğun kafasında soru işareti kalmıştır :) buna benzer bir başka hile yapmanın bir kısmı localhost da yane wampserver vs.. yapabiliyoruz.

snnkk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
örnek bir sayaç istatsitik göstersen bize? örneğin bir sayyac istatistikleride bizde su legalparani bi görsek nasil olur?

efekentli

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
proxy ile fake hit gönderiyordur büyük ihtimalle. fazla proxy listesi yoksa o da çoğul olur ve dikkat çeker :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5