TrDownload' Alıntı:valla vakit ve zaman uygun olursa bende katılabilirim toplantıya ibo benim yol parasınıda sen cekcen nede olsa yol sponsorumuz sensin
dsgnr' Alıntı:Tamam abi Kadıköy oyladım ama bana Taksimde uygun. Daha ilersi olmas
sana kim bakar lentheersin' Alıntı:beraber gideriz yolda kız felan ayalarız
dsgnr' Alıntı:sana kim bakar len : D
ben farımtrextra' Alıntı:Merak ediyorum hayatında yolda kız ayarlamış kaç kişi vardır
Yolda değilde Cafe de denedim onu. Daha doğrusu Cafe de yanımızda oturan kızlarla aynı anda çıktık ve kadıköy bahariyede önümüzde yürüyolar. Arkadaş gel konuşcam kızla dedi. Arkasına geldik hadi dedim. Ne söylicemki dedi. Lafta delikanlı işte Bende dedim kızlar çiçektir, çiçekler sulanmak ister. Sulanalım gerisi allah kerim. Haha kız yolun ortasında döndü, hani dersaneli kızlar yaparya kitap taşımak için, kollarını birleştirdi gülmeye başladı karşımda. Bizde yanlarından geçip gittik. Yine arkadaşın delikanlılığı yüzünden tabi.dsgnr' Alıntı:ben farım
trextra' Alıntı:Yolda değilde Cafe de denedim onu. Daha doğrusu Cafe de yanımızda oturan kızlarla aynı anda çıktık ve kadıköy bahariyede önümüzde yürüyolar. Arkadaş gel konuşcam kızla dedi. Arkasına geldik hadi dedim. Ne söylicemki dedi. Lafta delikanlı işte : ) Bende dedim kızlar çiçektir, çiçekler sulanmak ister. Sulanalım gerisi allah kerim. Haha kız yolun ortasında döndü, hani dersaneli kızlar yaparya kitap taşımak için, kollarını birleştirdi gülmeye başladı karşımda. Bizde yanlarından geçip gittik. Yine arkadaşın delikanlılığı yüzünden tabi.
Olay bu öküzlükle bitse iyi. Sonra bunlar McDonaldsa girdi. Arkadaş yine delikanlıkık yaptı zorla tuttu beni hadi gel konuşcam bu sefer. Neyse kızlar yukarda bizde 2 milkshake aldık. Gidicez yanlarına konuşucaz. Arkadaş önden girdi tepside götürüyo işte. Bu önden çıktı ben daha merdivenlerdeyim. Kızların önüne gelmeden ne yapsa iyi. Adam gitti milkshakeleri tepsiden kaydırdı yere düşürdü. Bide hay allah mı ne dedi üstüne. Merdivenleri tamamlamadan arkama bakmadan kaçtım. Gülmekten 2 kat aşağı düşüyodum zaten.. O günden beri tanımadığım kızla konuşmam
trextra' Alıntı:Yolda değilde Cafe de denedim onu. Daha doğrusu Cafe de yanımızda oturan kızlarla aynı anda çıktık ve kadıköy bahariyede önümüzde yürüyolar. Arkadaş gel konuşcam kızla dedi. Arkasına geldik hadi dedim. Ne söylicemki dedi. Lafta delikanlı işte Bende dedim kızlar çiçektir, çiçekler sulanmak ister. Sulanalım gerisi allah kerim. Haha kız yolun ortasında döndü, hani dersaneli kızlar yaparya kitap taşımak için, kollarını birleştirdi gülmeye başladı karşımda. Bizde yanlarından geçip gittik. Yine arkadaşın delikanlılığı yüzünden tabi.
Olay bu öküzlükle bitse iyi. Sonra bunlar McDonaldsa girdi. Arkadaş yine delikanlıkık yaptı zorla tuttu beni hadi gel konuşcam bu sefer. Neyse kızlar yukarda bizde 2 milkshake aldık. Gidicez yanlarına konuşucaz. Arkadaş önden girdi tepside götürüyo işte. Bu önden çıktı ben daha merdivenlerdeyim. Kızların önüne gelmeden ne yapsa iyi. Adam gitti milkshakeleri tepsiden kaydırdı yere düşürdü. Bide hay allah mı ne dedi üstüne. Merdivenleri tamamlamadan arkama bakmadan kaçtım. Gülmekten 2 kat aşağı düşüyodum zaten.. O günden beri tanımadığım kızla konuşmam