TrDownload' Alıntı:konuya bakın yaa daldan dala atlıyo valla once istanbul buluşması icin actık konuyu ibonun sponsorlukları girdi araya yok ona ben sponsorunuz olurum alan sonrada textranın kız tavlama sanatı bakalım bu konu nereye kadar dallanacak
trextra' Alıntı:Yolda değilde Cafe de denedim onu. Daha doğrusu Cafe de yanımızda oturan kızlarla aynı anda çıktık ve kadıköy bahariyede önümüzde yürüyolar. Arkadaş gel konuşcam kızla dedi. Arkasına geldik hadi dedim. Ne söylicemki dedi. Lafta delikanlı işte Bende dedim kızlar çiçektir, çiçekler sulanmak ister. Sulanalım gerisi allah kerim. Haha kız yolun ortasında döndü, hani dersaneli kızlar yaparya kitap taşımak için, kollarını birleştirdi gülmeye başladı karşımda. Bizde yanlarından geçip gittik. Yine arkadaşın delikanlılığı yüzünden tabi.
Olay bu öküzlükle bitse iyi. Sonra bunlar McDonaldsa girdi. Arkadaş yine delikanlıkık yaptı zorla tuttu beni hadi gel konuşcam bu sefer. Neyse kızlar yukarda bizde 2 milkshake aldık. Gidicez yanlarına konuşucaz. Arkadaş önden girdi tepside götürüyo işte. Bu önden çıktı ben daha merdivenlerdeyim. Kızların önüne gelmeden ne yapsa iyi. Adam gitti milkshakeleri tepsiden kaydırdı yere düşürdü. Bide hay allah mı ne dedi üstüne. Merdivenleri tamamlamadan arkama bakmadan kaçtım. Gülmekten 2 kat aşağı düşüyodum zaten.. O günden beri tanımadığım kızla konuşmam
bittin olm sen ( muhahahahaha )trextra' Alıntı:Yolda değilde Cafe de denedim onu. Daha doğrusu Cafe de yanımızda oturan kızlarla aynı anda çıktık ve kadıköy bahariyede önümüzde yürüyolar. Arkadaş gel konuşcam kızla dedi. Arkasına geldik hadi dedim. Ne söylicemki dedi. Lafta delikanlı işte Bende dedim kızlar çiçektir, çiçekler sulanmak ister. Sulanalım gerisi allah kerim. Haha kız yolun ortasında döndü, hani dersaneli kızlar yaparya kitap taşımak için, kollarını birleştirdi gülmeye başladı karşımda. Bizde yanlarından geçip gittik. Yine arkadaşın delikanlılığı yüzünden tabi.
Olay bu öküzlükle bitse iyi. Sonra bunlar McDonaldsa girdi. Arkadaş yine delikanlıkık yaptı zorla tuttu beni hadi gel konuşcam bu sefer. Neyse kızlar yukarda bizde 2 milkshake aldık. Gidicez yanlarına konuşucaz. Arkadaş önden girdi tepside götürüyo işte. Bu önden çıktı ben daha merdivenlerdeyim. Kızların önüne gelmeden ne yapsa iyi. Adam gitti milkshakeleri tepsiden kaydırdı yere düşürdü. Bide hay allah mı ne dedi üstüne. Merdivenleri tamamlamadan arkama bakmadan kaçtım. Gülmekten 2 kat aşağı düşüyodum zaten.. O günden beri tanımadığım kızla konuşmam
çok kız var dimiSitebul' Alıntı:Taksim istanbulun merkezidir.
Her nekadar anadolu yakasında olsamda en uygun mekan taksim
dsgnr' Alıntı:çok kız var dimi
( ama unutma kadıköydün bu işin asıl mekanı )
Ümraniyede değilki buluşmaduyurbeni.com' Alıntı:yaa arkadaşlar ne kızından bahsediyorsunuz 10-15 ameleler gibi takılcaz hangi kız bakar bu gruba
bırak ibo, sen eti bile beleşe getirirsinibrahimkoknar' Alıntı:ula vicdansız mangal yaparken malzemeleri de ben alıcam kazanmıycam walla alıcam
Onda onunda stoğu vardır zaten. Başka bir kampanyadan kazandığı derin dondurucaları yine başka bir kampanyadan kazandığı binada saklıyordur.OnurSqL' Alıntı:bırak ibo, sen eti bile beleşe getirirsin