Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

1 k Facebook Profil - 15 Lira İçeri Buyrun.

Karincaa

0
Onaylı Üye
Yasakli Uye
Açılan Konu
37
Profillerimizin Açılış Tarihleri : 2,3 ay ile değişmektedir anlicağınız eskidir.

Profillerin Kişi Sayısı : 1000

Profillerin Güncel Durumu : Kesinlikle ceza almamışlardır. Kişi ler ekleme yapmıştır. Ve Hitlidirler. (Ne paylaşırsanız beğenirler hepsinde güncel olarak fotoraf bulunmaktadır kimse ile tartışmaları yoktur. Sürekli paylaşım yapılmıştır.)

Sohbet Online Sayıları : 70 ile 150 arasında değişmektedir Gündüzleri 70 kusür Akşamları ise 200 ü bulmaktadır..

Ödeme Şekli : Havale Yapı Kredi Bankası
Ücret : 1 - Profil 10 Lira Sınırlı Sayıda..
İletişim : Msn : [email protected]

Acildir..

isousluer

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
39
1000 arkadaşlı profil 15 TL fazla sanki fiyat hocam.

Karincaa

0
Onaylı Üye
Yasakli Uye
Açılan Konu
37
Bu güne özel 1 k - Profiller 10 tl iletişim [email protected] kaçırmayın... Akşam 00.00 ' da kampanya biticektir..

mustix68

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
34
bende 3.500 kisi var bekleyen yüzlercede istek:D kaç para ederki:) satmayı düsünmüorum ama merak ettim

Karincaa

0
Onaylı Üye
Yasakli Uye
Açılan Konu
37
bende 3.500 kisi var bekleyen yüzlercede istek:D kaç para ederki:) satmayı düsünmüorum ama merak ettim
[

Konu dışı olmuş bunu cevaplamak zorunda değilim ancak profilin kalitesine göre değişir 3.500 kişi si olupta 1,2 k sı fake dolu profil kimsenin işini görmez önemli az ve öz olması iş görmesidir.. Ücret olarak ta piyasaya bakarak anlayabilirsiniz iyi günler..

Oğuz

2
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
118
Gereksiz mesajları sildim , lütfen sadece alıcılar yorum yazsın konuyu tartışma alanına dönüştürmeyin.

Karincaa

0
Onaylı Üye
Yasakli Uye
Açılan Konu
37
Gereksiz mesajları sildim , lütfen sadece alıcılar yorum yazsın konuyu tartışma alanına dönüştürmeyin.

İlgilendiğiniz için teşekkür ederim Bu arada fiyat düşmüştür profiller her geçen gün kişileri hızla artmaktadır 15 tl olan profiller 10 tl olmuştur bilginize ilgilenenler - [email protected] ekleyiniz..