sohbet odaları

1 milyon arama motoru ? :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

annudora

Müptela
Bilgiler
Reaksiyon
3
Şube
@nkara
214 Aydır Üye
yukarıdaki iyinet reklamlarından biri ilgimi cektide sorayım istedim. 1 milyon arama motoru sitesi mevcutmudur. Sanırım dizin toplist bunları saymamak gerekir. Nede olsa arama motoru kavramı belli ...

Diyelim ki var acaba nasıl ekleniyor bu. Diyelim eklendi 1 milyon sitede linki olan sitenin Page Rank ini düşünemiyorum. Nedir bu olayın detayı :) siteye gir demeyin onlara gore demekki bütün bunlar oluomus ki reklam satırlarına yazmıslar.

Konu optimizasyonla alakalı diyerek buraya acıyorum. Eger cidden bole bişi mumkunse bende kaydolayım o 1 milyon arama motoruna :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
  • Yararlı
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur. iyinet.com sayfalarında yer alan yazı, görsel ve linklerle ilgili hukuki şikayetleriniz için Buradan iletişime geçmeniz durumunda, ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 7 gün içerisinde iyinet yönetimince tarafınıza dönüş sağlanacaktır.