Sigarayla ilgili olan konuda söyleyecek tek sözüm var
"ALLAH KURTARSIN"
Kandil gecesi söylüyorsun kesin kabul olur büyük sevaba girdin
Sigarayla ilgili olan konuda söyleyecek tek sözüm var
"ALLAH KURTARSIN"
Elbette var, fakat konumuz bu değil siz kafanıza göre şikayetlerde bulunabilirsiniz. Sizin sorununuz daha çok bölgesel bir sorun sizin sesiniz soluğunuz çıkmıyorsa o sizin ve bölge insanının beceriksizliğindendir, sesiniz çıktıda biz destekmi vermedik?
Yarın öbür gün kapınızın önünde insanlar türlü rezaletler yaparsa karışmamalısınız o halde. Herşeyi bir kenara bırakalım yarın çocuklarınız sigara içtiğinde eğer onlara karşı anlayışlı olabilecekseniz size diyebileceğim tek bir kelimem dahi yok.
Becerisizlik dediğin şey asıl senin gibilerin beceriksizliği işte onu anlatmaya çalışıyorumda sen anlıycanda cevap vericen...yazıdıklarına bak .
Neyse hocam, herkes anladığı, bildiği kadardır. Gereksiz saçma sapan muhabbetlere gerek yok. Yarın öbürgün içki ruhsatı gibi sigara ruhsatı çıkarsa şayet anlarsın demek istediğimi.
hocam...
beceriksizlik derken
sesiniz çıkmıyor derken
bunlar kişisel değil yani?
Üstüne...
Çocugun içerse
kapında rezalet olursa...
bunlarda kişisel değil ve ayrıca benim yazdıklarıma bir cevap yani?
Sen önce elinden çıkanı göndermeden bir daha oku, ya da yazılanlara yorum yapma istersen.
Ben sigarayı savunan bir yazımı yazdım? Yararlıdır herkes içsinmi dedim? Çok hassastınızda neden el sazıyla türkü söylüyorsunuz dedim. Bir ton pislik varken tek şey bumu dedim.
Kaldı ki sen karşındaki insanı tanımadan etmeden nasıl atıp tutyorsun. Benim vakfa yaptığım bir sürü şey var bedelsiz olarak. Sen ne yaptın şimdiye kadar? Hala yaptıklarım m.köyde duruyor çağlayanda bastım ben bi ton şeylerini onların. Sen ne yaptın yine soruyorum? Ama başkası sazı çalarsa göbek atmak kolay tabi. Yasağa karşı olmak ayrı şey, sigaraya karşı olmak ayrı şey. Aradaki farkı anlamıyorsun.
Sen bilmediğin şeyler hakkında konuşuyorsun. Benim önceki sayfada yazdıklarımla alakalı tek bir şeyin yok söylediğin. Cevabın yoksa benim çoluğuma çocuguma ya da kişisel duruşuma laf etme. Sonrada burada abuk sabuk "yok aptal yerine koymalar" yok bilmem neler gibi şeylerde karşıma çıkma. Ben sigara savunuyorum sanki anladıgın şeye bak. Ben yasak konusuna karşıyım diyorum sen hala sigaradan bahsediyosun. Ve sonrada çeşitli sıfatlar yakıştırıyorsun kendine.
Edit: Son paragrafında anlatmayı deneyin demişsin. Deniyorum son kez olarak.
Bir yaptırım varsa,bir yasak varsa,dön üniversitelere bak,ne dediğimi anlarsın.neyse daha çok uzatmak istemiyorum