İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

1 Yıllık, tanınmış fırsat sitesi satılıktır

GisTA

0
İyinet Üyesi
Katılım
23 Nisan 2012
Mesajlar
6
Reaction score
0
Merhaba,

1 yılı aşkın bir süre önce 1 Nisan 2011'de yayına başlamış olan fırsat sitemiz satılıktır. Sitemiz sektöründe tanınan, fırsat sitelerini takip edip alışveriş yapan kitle tarafından bilinen bir isimdir. Müşteri ve firma ilişkileri güzel, temiz ve sorunsuzdur.

Şu an hala site açıktır fakat kampanya yayınlamayı bugün durdurduk. Orta seviyeli fırsat siteleri içinde çok güzel satışlar başarmış, internette hakkında hiç şikayet bulamayacağınız bir sitedir. Tasarımını ve ismini çok beğeneceğinizden hiç kuşkum yok. Fırsat sitesi sektörünü takip ediyorsanız tanıyorsunuzdur. 100'e yakın sitede banneri ve fırsatbufırsat gibi aracı 7-8 sitede yayınlanmakta ve oralardan da satış getirmektedir. Hava şartları ve yayınladığınız kampanyalara göre değişmekle birlikte güzel kazandıran bir ticarethanedir.

Devretme sebebimiz mevcut diğer işlerimizden dolayı ilgilenmekte güçlük çekmeye başladığımızdandır. Pazarlık ve teklife açık olmakla birlikte istediğimiz rakam 20.000 TL'dir.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst