İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

10.000 USD ödül...

cahveci

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ya ingilizce konusunda sorunun varsa ben bedavaya da mail yazarım sana adamın sonucta canı yanmıs en azından gırgır yapmayın neyse sen msn e gel konusalıms

ReferXchange

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
cahveci' Alıntı:
ya ingilizce konusunda sorunun varsa ben bedavaya da mail yazarım sana adamın sonucta canı yanmıs en azından gırgır yapmayın neyse sen msn e gel konusalıms

kim kimle gırgır yapıyor iyi anlamak lazım.. :)

L

Limitsiz.Net

Misafir
100 bin dolar filan var galiba hesabında dostum 10 bin dolar dediğinin farkındasın galiba dimi hem sakat bir durum yoksa google neden banlasın ki

Senol

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
en azından adamla dalga gecmeseniz diyorum oncelikle adamın parası varmışki verecek hem denemek ile kimsede bişi kayetmez para garantisi konusuna gelince yer ve adres belliymiş şirkette olacakmış telefon gorüşmesi

h4x0r

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
boş muhabbet

kapatın gitsin bende hesabıma kapanmama garantisi verene 25.000 $ veriyorum

K

Kara

Misafir
Muhabbetin boş olduğu falan yok. Hesapta $4000 var tahmin ettiğiniz gibi bir meblağ yok ayrıca.

W

W3BM4ST3R

Misafir
"Google AdSense ile görüşmelerimize aracılık edip yapılacak anlaşmada rol alacak kişi yada kuruma 10.000 USD ödül verilecektir."

ve

"Muhabbetin boş olduğu falan yok. Hesapta $4000 var tahmin ettiğiniz gibi bir meblağ yok ayrıca."

parayı alınca 6000$ ı cebinizdenmi vericeksiniz yoksa hesaplamalarda yanlışlık mı oldu?
4.000 yerine 40.000 mi yazıcaktınız :)

ReferXchange

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
W3BM4ST3R' Alıntı:
"Google AdSense ile görüşmelerimize aracılık edip yapılacak anlaşmada rol alacak kişi yada kuruma 10.000 USD ödül verilecektir."

ve

"Muhabbetin boş olduğu falan yok. Hesapta $4000 var tahmin ettiğiniz gibi bir meblağ yok ayrıca."

parayı alınca 6000$ ı cebinizdenmi vericeksiniz yoksa hesaplamalarda yanlışlık mı oldu?
4.000 yerine 40.000 mi yazıcaktınız :)

arkadaşa zaten yapılacak anlaşma demiş.
bana kalırsa bunun gibi bir anlaşma yapabilecek olan kişiye 10.000$ az.

eğer söylenmek istenen şey "hile yapmıyoruz ama yine de endişe ediyoruz google bize garanti versin" ise kesinlikle böyle bir garanti vermez. onların zaten iddiası hile yapılmadığı sürece atılmayacağınız. E hile yapılmayınca zaten atmıyorsa ne anlaşması yapılacak. google'ın "biz arada ne olur ne olmaz diye hesapları kapatıyoruz demesini mi bekliyorsunuz?
Ayrıca, sonradan bir premium lafı çıktı. bunun için 10.000$ a gerek yok bir arkadaştan rica edersiniz mail ile görüşülecek vs. bunlarda yardımcı olun telefon ile de aranırsak bizim yerimize bilgi verin diye, ki forumda bir çok yardımcı olacak arkadaş çıkar, ama premium daha özel şartlar getirir sadece atılmama garantisi değildir.
sonuç olarak hala kuyudaki taşı çıkarmaya çalışıyoruz. hakaret etmek için söylemiyorum durum budur..

saygılar..

alpaym

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
eğer bir kere silinmişseniz. Dönüşü yok. benim 30 sentlik hesabı mı kapttılar. denemek için açmıştım. hile yapıyorsunuz dediler. 30 sentin nesinde hile yaptım dedim. iki kere ayrıntılı ingilizce (boğaziçinde okuyorum) mail attım tık yok. ikisinede aşağı yukarı aynı cevapşarı yazdılar biz göremiyoruz filan dediler. Tamamen robot şeklinde çalışıyor robot hile diyorsa silip atıyor. Bence gelişmekte olan bir robot. Tam bir yapay zekası yok eğer olsa idi 30 sentlik hesabı silemezdi.

D

dnturkey

Misafir
bende iki kere ayrıntılı mail attım ingilizce (boğaziçinde okumuyorum :D) cevapları da geldi. ama değişen bi şe olmadı. ha benim hesabım kapatılmadı sadece yayında olan bi sitemi devre dışı bıraktılar o kadar :)
Not : Bu yazdıklarımın hiç birinin boğaziçi ile alakası yoktur :D

alpaym' Alıntı:
eğer bir kere silinmişseniz. Dönüşü yok. benim 30 sentlik hesabı mı kapttılar. denemek için açmıştım. hile yapıyorsunuz dediler. 30 sentin nesinde hile yaptım dedim. iki kere ayrıntılı ingilizce (boğaziçinde okuyorum) mail attım tık yok. ikisinede aşağı yukarı aynı cevapşarı yazdılar biz göremiyoruz filan dediler. Tamamen robot şeklinde çalışıyor robot hile diyorsa silip atıyor. Bence gelişmekte olan bir robot. Tam bir yapay zekası yok eğer olsa idi 30 sentlik hesabı silemezdi.

drstranger

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
adsense premiuma basvuracaksan, sana resmi yazısma yaparım demiştim. r10de yazdımdı. ozele galiba...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5