ya ingilizce konusunda sorunun varsa ben bedavaya da mail yazarım sana adamın sonucta canı yanmıs en azından gırgır yapmayın neyse sen msn e gel konusalıms
cahveci' Alıntı:ya ingilizce konusunda sorunun varsa ben bedavaya da mail yazarım sana adamın sonucta canı yanmıs en azından gırgır yapmayın neyse sen msn e gel konusalıms
W3BM4ST3R' Alıntı:"Google AdSense ile görüşmelerimize aracılık edip yapılacak anlaşmada rol alacak kişi yada kuruma 10.000 USD ödül verilecektir."
ve
"Muhabbetin boş olduğu falan yok. Hesapta $4000 var tahmin ettiğiniz gibi bir meblağ yok ayrıca."
parayı alınca 6000$ ı cebinizdenmi vericeksiniz yoksa hesaplamalarda yanlışlık mı oldu?
4.000 yerine 40.000 mi yazıcaktınız
alpaym' Alıntı:eğer bir kere silinmişseniz. Dönüşü yok. benim 30 sentlik hesabı mı kapttılar. denemek için açmıştım. hile yapıyorsunuz dediler. 30 sentin nesinde hile yaptım dedim. iki kere ayrıntılı ingilizce (boğaziçinde okuyorum) mail attım tık yok. ikisinede aşağı yukarı aynı cevapşarı yazdılar biz göremiyoruz filan dediler. Tamamen robot şeklinde çalışıyor robot hile diyorsa silip atıyor. Bence gelişmekte olan bir robot. Tam bir yapay zekası yok eğer olsa idi 30 sentlik hesabı silemezdi.