Sadece 10 Dakikanızı Ayırıp 80 TL kazanmak ister misiniz ?
Sevgili arkadaşlar size kısa ve öz şekilde 10 dakikada 80 TL Kazanmanıza yardımcı olmak istiyorum.
Kısa Anlatım:Sevgili arkadaşlar size kısa ve öz şekilde 10 dakikada 80 TL Kazanmanıza yardımcı olmak istiyorum.
Bitexen adı altında İTÜ teknokentte oluşturulan bir alt coinden bahsetmek istiyorum.
Kısaca 4 kademeli olarak başlangıç amaçlı referanslı üye olanlara 5 exen(Şuan 65 TL) kripto para başlangıcı sağlıyorlar.
Peki bu nasıl oluyor?
Bitcoinin başlangıcı gibi yine dağıtım yaparak piyasaya giriş yapmış bulunmaktalar. Ve 1 Haftada Ortalama 1 exen 4 Lira civarlarından 13 Lira civarlarına çıktı.Peki nasıl kazanabilirim?
İlk önce aşağıda verdiğim Referans linkinden üye olup Telefon+kimlik ve adres doğrulaması yapmanız gerekmektedir. Daha sonra siteye 1 Tl yatırıp 5 exen ve benim aracılığım ile 10-15 TL(Kur Bazlı) kazanabilirsiniz.Minimum Çekim 50 TL olduğu için paranızı DİREKT nakite çevirip çebilirsiniz.
DİPNOT SADECE REFERANS ÜYELERİNE 5 EXEN VE NAKİT DÖNÜŞÜ SAĞLANMAKTADIR.
MESAJ İLE YATIRIM SONU DÖNÜŞLERİNİZİ YAPIYORUM İYİ FORUMLARReferanssız link : bitexen.com
YAPTIĞIM ÖDEMELERİN REFERANSLARINI İSTEYEN ARKADAŞLARA PAYLAŞABİLİRİM.
Hesap Onaylaması
- Telefon Onayı: ’’ Hesap oluştur’’ butonuna tıklayıp isim, soy isim, e-mail adresinizi girerek şifrenizi oluşturun. Daha sonrasında telefon numaranızı girerek telefon numaranızı onaylayın.
- Kimlik Onayı: Fotoğrafınızın net bir şekilde görüldüğü, TC Kimlik numaranızın okunabilir olduğu nüfus cüzdanı, yeni kimlik kartı, pasaport veya ehliyet ile kimlik onayınızı yapabilirsiniz. Kimlik yerine ehliyet kullanılacağı takdirde , ehliyet fotoğrafını yüklerken, ehliyetin her iki yüzünün de yer alması gerekmektedir. Nüfus cüzdanı, yeni kimlik kartı ve pasaport görüntülerinde kimlik numaranızın ve ad soyadınızın olduğu yüzü yüklemeniz yeterlidir.
- Adres Onayı: Türkiye'de ikamet eden kullanıcılarımız, sadece adınıza düzenlenmiş ve son 1 ayda e-devlet üzerinden alınmış Barkodlu Yerleşim Yeri Belgesi (İkametgâh) geçerli belge olarak kabul edilmektedir. E-devlet üzerinden alınmamış olan diğer adres belgeleri (fatura vb.) ONAYLANMAYACAKTIR. Aşağıdaki formda belirttiğiniz adresle yükleyeceğiniz belgedeki adres aynı olmalıdır. E-devlet üzerinde oluşturacağınız adres belgesinde "Belgenin Neden Verileceği" seçeneğinde KURUMA İBRAZ seçilmeli, "Kurum Adı" alanına "Bitexen" yazılmalıdır. Bu şartlara uymayan dokümanlar geçerli kabul edilmeyerek tarafınıza iade edilecektir.
- Hesabınıza herhangibir tutarda Türk Lirası yatırma işlemi gerçekleştirmeniz gerekmektedir. Bitexen.com üzerinde gerçekleştirilebilecek minimum Türk Lirası yatırma tutarı 1 TL’dir.
- Bu kurallar 01.06.2020 itibari ile geçerli olacaktır.
- 01.06.2020 tarihinden önce hesap açılışı gerçekleştiren kullanıcılar için hesap onaylatma işlemi yeterli olacaktır.
İTÜ:https://www.ariteknokent.com.tr/tr/f...noloji-as-4931
*kur farklılık gösterebilir.
*kampanya kısa süreliğine geçerlidir. Tarafımdan yapılan ödeme kampanya ve kura bağlıdır.
Lütfen konumu baltalamak için yorum yapmayınız. Bilgi almak için yazdığınız tüm yorumları cevaplamaya çalışacağım.
Alınan ödeme kanıtı
​https://i.ibb.co/DrMDmyP/Ads-z.png​​​