Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

10 dk da binlerce hit kazanın..

ReferXchange

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
40
Yaklaşık 10 dakikada tamamlanan bir süreç sonunda web sitenizin binlerce hit kazanmasını sağlayabilirsiniz. Özellikle tasarım vs. ile ilgili web sitesi olan ya da webmaster tanıdıkları olanlara duyurulur.
Böyle densiz şeylerle ilgilenmeyeli epeyce oldu gerçekten. Ama bu bence ilginç ve denemeye değer.
(özellikle yabancı bir siteniz varsa tavsiye ederim)
Referral linkime tıklayın bir şey kaybetmiyorsunuz. Sonra beğenirseniz kendi kendinize "ayıp ettik adama baya işime de yaradı aslında" diyip hayıflanmayın..:)

Hit Hit Hit :)

Saygılar...

omerucan

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
10
kullanıcağımı sanmasam da alt üyen oldum. Sanırım bu sistemde kullanmasam da sana faydam dokunuyor....

Lose

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
0
üye oldum bannerlarıda ekledim ama çalışma mantığı hakkında birazda ingilizcemin az olmasından dolayı tam kavrayamadım

ReferXchange

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
40
Lose' Alıntı:
http://www.freeviral.com/?r=65175 üye oldum bannerlarıda ekledim ama çalışma mantığı hakkında birazda ingilizcemin az olmasından dolayı tam kavrayamadım

sayfadaki sponsor ve diğer alttaki 6 tane linke tıkladığınızda ayrı sayfalar açılıyor ve bu sayfalarda en üstte kodlar yayınlanıyor bu kodları (toplam 7 kod sanırım) doğru olarak girdiğinizde üye olmuş oluyorsunuz ve web siteniz bu kadar hit kazanıyor++alt üyelerinizin kazandığı hitler. aslında forumdaki herkes üye olsa ve forum dışından da üye kazanabilse süper olur var ya .. :) :)

(boş geçmeyin beyler mutlaka benim ya da forum üyesi başka bir arkadaşın referral kodu ile üye olun..)

saygılar..

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
27
Boş hit eCPM'i düşürüyor gereksiz :) Bunlar gerçek kullanıcıysa denemeye değer ;P

ReferXchange

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
40
DefauLt' Alıntı:
Boş hit eCPM'i düşürüyor gereksiz :) Bunlar gerçek kullanıcıysa denemeye değer ;P

bunlar (siz ve ben) gerçek kullanıcı.

eCPM olayı ile ilgili elli tane yazı yazdım forumda ve artık gerçekten üzülüyorum.arkadaşlar ecpm EX-POST bir kavram EX-ANTE değil. Yani olayın fotoğrafıdır. o düşük diye getiriniz az değil. az tık olunca düşer.
Kazancınızı etkilemezz..

saygılar..

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
27
ReferXchange' Alıntı:
bunlar (siz ve ben) gerçek kullanıcı.

eCPM olayı ile ilgili elli tane yazı yazdım forumda ve artık gerçekten üzülüyorum.arkadaşlar ecpm EX-POST bir kavram EX-ANTE değil. Yani olayın fotoğrafıdır. o düşük diye getiriniz az değil. az tık olunca düşer.
Kazancınızı etkilemezz..

saygılar..

Hm. Yeni sayiliriz kusura kalma :) Kullanici ise guzel bir sistem. Ben de katilayim...

M

musalpay

Misafir
titan bunlar :) ama işe yarar gerçek ziyaretci ama sitenizle ilgilenmeyen.

hostingyardim.com

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
19
Bana burdan nasıl ziyaretci gelcek onu anlamadım.Siteye kod falanda koymadımki??

hostingyardim.com

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
19
Ozmn sadece 6 kisi falan goruyor.Ben kendi sitemi bi daha goremicem veya baskaları nasıl tekrardan gorcek

Player

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
20
Çalışma mantığını bende anlamadım.. !
Surf yapımıyoruz. Sitemize banner koyacağız ziyaretçi mi gelecek veya amaç sadece üye yapmakmı ???

M

manyetic

Misafir
bunların amacı üyeleri çoğaltmak

sitemde şöyle oluyor.

her üye 6 site ziyaret ediyor

1 000 000 üye 6 000 000 site eder elde fazladan 5 000 000 var buda üylere dağıtılır.
üye başına 5 tane düşüyor .e hani binlerce hit nerde.
bilen varsa açıklasın.

M

manyetic

Misafir
4 tane 1 derece alt üyem var ve bana yolladığı ziyaretçi 2 bu sistem boş heralde

adamlar sponsorlara tıklatıp parayı götürüyor bizde hit bekliyoruz.

yanlışım varsa düzeltin.

hostingyardim.com

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
19
manyetic' Alıntı:
4 tane 1 derece alt üyem var ve bana yolladığı ziyaretçi 2 bu sistem boş heralde

adamlar sponsorlara tıklatıp parayı götürüyor bizde hit bekliyoruz.

yanlışım varsa düzeltin.
Bence cok dogru: )