İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

10 € Kazançlı Anket Sitesi+Kendi Ödeme Kanıtlarım 3 Ekim Tarihli..

Darty

0
İyinet Üyesi
Katılım
4 Ekim 2014
Mesajlar
24
Reaction score
0
Arkadaşlar ödeme konusunda güvenilir bir anket sitesi önereceğim.. Kendim Bir çok ödeme aldım..Anketlerden, gerekli olan 1100 puanı tamamlayınca ödeme teklifinde bulunabiliriz..
10 Avro Ödemeniz de genellikle 1 hafta içinde PayPal hesabınıza yapılır.. 1100 puanı ben sadece anketlerden yaklaşık olarak 2-3 hafta içinde topluyorum.Bazen anket yoğunluğuna göre bu süre daha da kısalabiliyor..
Ekli dosyayı görüntüle 4848
Siteye üye oluyorsunuz ve kendi profilinize ait bir kereye mahsus olmak üzere kendinize dair bilgilerinizi dolduruyorsunuz.. Böylelikle daha fazla anket alma şansını yakalıyorsunuz..Sonra da mailinize anketler geliyor ve doldurdukça puan kazanıyorsunuz..Puanlar da paraya çevriliyor..Son aldığım ödemeye dair kanıt aşağıdadır.. Eğer siz de üye olmak istiyorsanız pm olarak e-mail adresinizi bana gönderin..Ben de size davetiye göndereyim..Böylelikle ben de belirli bir miktar kazanmış olacağım..Saygılarımla..
SON ÖDEME KANITLARIM...3 EKİM TARİHİNDE ALINDI..

 

Darty

0
İyinet Üyesi
Katılım
4 Ekim 2014
Mesajlar
24
Reaction score
0
Konu güncel arkadaşlar.. Kazanmaya ve kazandırmaya devam ediyoruz.. 20'nin üzerinde 10 Avroluk ödeme aldım..
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst