İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

10 € Ödemeli anket sitesi

TheHoligan

0
İyinet Üyesi
Katılım
5 Temmuz 2013
Mesajlar
58
Reaction score
0
Öncelikle merhaba arkadaşlar :)
Bu konumda sizle ödeme kanıtlı dev bir yabancı anket sitesii tanıcağım. Yabancı dediğime bakmayın kayıt olurken Türkçe'yi seçebilirisinz.
Ben kendim şimdiye kadar 2 ödeme aldım kanıtları aşağıdadır. Sadece anketlerden 1309 puanı 1 haftada kazanıyorum ve gerçekten fazla anket geliyor. Gerekli olan puan sınırını aştığınızda ödeme teklifi yapabiliyorsunuz. Bir hafta içinde PayPal hesabınıza yatıyor.

İlk önce profil testlerini dolduruyoruz. Uzun gelebilir ama çabuk işaretleyipte geçebilirsiiz o size kalmış. Ama ne kadar düzgün yaparsanız o kadar çok anket geliyor. Üstelik anketten elenseniz bile size mutlaka bir miktar puan geliyor buda çok güzel bir şey.

Ben bu kou üzerinden sizlere davetiye yollayacağım. Hem sizlere yardım edeceğim siz kazanacaksınız hemde ben biraz kazanmış olacağım.
Davetiye için PM yollayabilirsiniz..

4mnkY0.jpg


ydDln0.jpg
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst