İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

10 Yıllık Tecrübe, Vergi Levhalı, Sözleşmeli PHP Işleriniz Yapılır

kodmanyagha

0
Yasakli Uye
Katılım
27 Ocak 2008
Mesajlar
102
Reaction score
0
Konum
İzmir
PHP, Java, NodeJS, ReactJS, Mysql kullanarak yazılım geliştirmekteyim. +18 ve qumar siteleri hariç her türlü iş alımı açıktır. Vergi levham vardır, fatura kesebilir, sözleşme imzalayabilirim. Yapmış olduğum yazılımları şuradan inceleyebilirsiniz: https://www.nixarsoft.com/category/18

Yayında olan referanslar:
http://interaktifsms.com.tr/
BTK onaylı STH operatörü olan Interaktif Sms Telekomünikasyon Hizmetleri Tic. Ltd. Şti.'nin web sitesidir. Yönetim paneli mevcut, Codeigniter ile yaptım.

https://www.toplusms.tc/
Ben aynı zamanda toplu sms bayisiyim. İnteraktif sms ile çalışıyorum. Bu site üzerinden sms satışı ve gönderimi yapmaktayım. Buradan SMS hız testi, abonelik oluşturmak, PayTR entegrasyonu üzerinden sms kredisi yüklemek gibi işlemler yapılmaktadır. Codeigniter ile yapılmıştır.

https://panel.toplusms.tc/
Sms gönderim panelidir. Yazılım tamamen API üzerinden çalışmakta, frontend-backend ayrılmış şekildedir. Restful API vardır. API dökümanına şuradan bakabilirsiniz: https://www.toplusms.tc/dokuman/api Ayrıca sunucuda çeşitli CRON'lar ve Java ile yazdığım sms gönderen yazılım çalışmaktadır.

https://www.kayitaltinda.com/
Canlı yayın hizmetleri veren Emrah abimize (Emrah Almış) yaptığım sitedir. Kendisi Zuhal müzik, Dore müzik gibi sektörde öncü firmalarla çalışmaktadır. Ünlü gitarist ve vokalistlerle röportaj yapan, konserler ve performansların canlı yayın hizmetini gerçekleştiren Emrah Almış bu site üzerinden hizmetlerini ve referanslarını sunmaktadır.

http://fibermaxbasvuru.com/
Müşterilerden Vodafone fibermax başvurularını almak isteyen bir müşterim için hazırladığım başvuru sitesidir.

Tüm sitelerimi Codeigniter kullanarak hazırlıyorum. Gerekli durumda Laravel, Symfony, Java, ReactJS, NodeJS, MongoDB, Csharp kullanıyorum. Siz değerli müşterilerimiz için projeler yapmaktan gurur duyarım.

Skype: kodmanyagha
Telefon: 0537 493 7766

Not: 20 yaş altı arkadaşlar lütfen yazmasın. Küçük hevesler peşinde koşan arkadaşlarla vakit kaybetmek istemiyorum. Sıfırdan instagram paneli yazdırmak isteyip de cebinde 2000 tl'si olmayanlar yazmasın. Şahin fiyatına mercedese binmek isteyenler yazmasın. Bunların haricinde gerçekten iş yapacak olanlar için iş alımı açıktır.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst