İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

100.000 super,aktİf,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

helraiqer

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
sayfa gunde 1-2 karasın kendinikasıyor
TAMAMEN organiktir
müthiş aktif sayfa hasta fenerbahçeli bayanlardan oluşuyor yüzde 80
iletişim adresim ekleyin https://www.facebook.com/aylayakss
sayfanın fiyatı 180 TL
LÜTFEN CİDDİ OLANLAR EKLESİN GÖRÜŞELİM

Rexp

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşla az önce görüştüm :) Sayfa çalıntı cıktı. Kurucusu:Mustafa Öztürk

ve 4 Gün önce acılmış bir davası var. Arkadaşlar Satın almayın eger sayfa kimdeyse o suclanacaktır.

Yeniçeri

Ne Mutlu Türküm Diyene
İyinet Üyesi
Reaction score
306
sayfa gunde 1-2 karasın kendinikasıyor
TAMAMEN organiktir
müthiş aktif sayfa hasta fenerbahçeli bayanlardan oluşuyor yüzde 80
iletişim adresim ekleyin https://www.facebook.com/aylayakss
sayfanın fiyatı 180 TL
LÜTFEN CİDDİ OLANLAR EKLESİN GÖRÜŞELİM

Sayfayı silinmesi için rapor etmişsiniz. Sebebi nedir ? Sayfanın çalıntı olması mı yoksa ?

Arkadaşla az önce görüştüm :) Sayfa çalıntı cıktı. Kurucusu:Mustafa Öztürk

ve 4 Gün önce acılmış bir davası var. Arkadaşlar Satın almayın eger sayfa kimdeyse o suclanacaktır.

Arkadaşlar bu sayfayı satın aldım ancak sayfayı vermediler...

http://www.hizliresimyukle.com/image...7/30/Z4SqP.jpg kanıt

Sizlerde kanıt eklerseniz iyi olur. Yoksa bu durumda ithamdan öteye varmaz maalesef.

helraiqer

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
sayfa

kardeşim para yatıdığın adam kim açıklasana gorusmelerı kayıt yaptımdıosun açıklasana gondersene belgelerını oğlum sen bu sayfada admın değilmiydin sonra sayfadan benıatmadın mı daha sonra ben sayfayı senden facebook'a mail atarak gerı almadım mı be allahsız madem varsa yaz herşeyı iftira atmayın kardeşim ayrıca sattım sayfayı adminde admin olsa kaçgundur boş konusuyorsun YENİÇERİ
sen boş bi adam olmasan kaç gundur belge belge die tutturmazsın çocuk senden umudumu kestım admın yok iştene belgelerı ne dekontları madem ben bu adama sayfa sattım wermedım faceden hiçmi yazışmadık yada skypeden çeksin gondersın yazışmaları sayfayı ona sattığıma dairen ufakbir belgede yeminediyorum kendisine kaça sattığımı iddia ediyorsa 2 katını vericem bu admin boş sanırım admin çocuk adam almış arkadaşlarını uğrasıyor işte bizimle ağzımı bozduracaklar

dekonttakı hesap numarası benım fakat bikaç kişi talipolmustu sayfaya hesap no istediler werdim caydılar bunların kasti yaptığını dusunuyorum ayrıca dekontu herkez photoshoptan yada normal bir yazılım programından yapabılır bunları yapmak çokbasit

FAKAT NE HİKMETTİRKİ GARANTI BANKASININ AMBLEMI DEKONTTA BULUNMAMAKTA AYRICA DEKONTTA DÜZENLENME TARİHİ YAZIYOR DEKONTUN ÖRNEK DEKONTTAN ALINTI OLUP DÜZENLENDİĞİ APAÇIK ORTADA SÖYLENEBİLECEK BAŞKA BİŞEY YOK BUNDAN SONRA BU BÖYLE HALA DEVAM EDERSE BU DURUM SUREKLI OLARAK BELGESIZ KANITSIZ YARGILANIRSAM WEBMASTER SİTESİ VE YENİÇERİ ADMİNİNE TAZMİNAT DAVASI HAKKIMI DOĞURACAK BİLGİNİZ OLSUN AYNI ŞEKILDE SAHTE DEKONT DÜZENLEMEKTEN BENI YARGILAYAN HERKEZE MAHKEME HAKKIM DOĞACAKTIR ONUN DISINDA WAR İSE KARDEŞİM BİR YAZIŞMA KONUSMA YADA TELEFONUNUN ARANANLARINA GİRSİN 30.07.2013 TARİHİNDE DEKONT YAZILMIŞ BU TARIHTE TELEFON KAYITLARININ RESMİNİ ÇEKİP GONDERSİN MADEM HADİ HODRİ MEYDAN O TARIHTE BENI ARADIĞINA DAİR CEP TELEFONUNUN ARAMALAR BOLUMUNDEN ÇEKSİN RESİMİ GONDERSIN

brkncevik

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
KARDEŞİM SAHTECİLİK SENİN İŞİN UNUTMA.O DEKONT DA GERÇEK DEKONTTUR BUNU DA UNUTMA. AL BU DA TELEFON İSTEDİĞİN TELEFON KAYDIN http://o1308.hizliresim.com/1d/4/r3y2y.jpg EĞER AZCIK ADAMSAN BU KADAR KANITTAN SONRA FAZLA KONUŞMAZSIN VERDİĞİM PARANIN 2 KATINI VERİRSİN.

Yeniçeri

Ne Mutlu Türküm Diyene
İyinet Üyesi
Reaction score
306
kardeşim para yatıdığın adam kim açıklasana gorusmelerı kayıt yaptımdıosun açıklasana gondersene belgelerını oğlum sen bu sayfada admın değilmiydin sonra sayfadan benıatmadın mı daha sonra ben sayfayı senden facebook'a mail atarak gerı almadım mı be allahsız madem varsa yaz herşeyı iftira atmayın kardeşim ayrıca sattım sayfayı adminde admin olsa kaçgundur boş konusuyorsun YENİÇERİ
sen boş bi adam olmasan kaç gundur belge belge die tutturmazsın çocuk senden umudumu kestım admın yok iştene belgelerı ne dekontları madem ben bu adama sayfa sattım wermedım faceden hiçmi yazışmadık yada skypeden çeksin gondersın yazışmaları sayfayı ona sattığıma dairen ufakbir belgede yeminediyorum kendisine kaça sattığımı iddia ediyorsa 2 katını vericem bu admin boş sanırım admin çocuk adam almış arkadaşlarını uğrasıyor işte bizimle ağzımı bozduracaklar

dekonttakı hesap numarası benım fakat bikaç kişi talipolmustu sayfaya hesap no istediler werdim caydılar bunların kasti yaptığını dusunuyorum ayrıca dekontu herkez photoshoptan yada normal bir yazılım programından yapabılır bunları yapmak çokbasit

FAKAT NE HİKMETTİRKİ GARANTI BANKASININ AMBLEMI DEKONTTA BULUNMAMAKTA AYRICA DEKONTTA DÜZENLENME TARİHİ YAZIYOR DEKONTUN ÖRNEK DEKONTTAN ALINTI OLUP DÜZENLENDİĞİ APAÇIK ORTADA SÖYLENEBİLECEK BAŞKA BİŞEY YOK BUNDAN SONRA BU BÖYLE HALA DEVAM EDERSE BU DURUM SUREKLI OLARAK BELGESIZ KANITSIZ YARGILANIRSAM WEBMASTER SİTESİ VE YENİÇERİ ADMİNİNE TAZMİNAT DAVASI HAKKIMI DOĞURACAK BİLGİNİZ OLSUN AYNI ŞEKILDE SAHTE DEKONT DÜZENLEMEKTEN BENI YARGILAYAN HERKEZE MAHKEME HAKKIM DOĞACAKTIR ONUN DISINDA WAR İSE KARDEŞİM BİR YAZIŞMA KONUSMA YADA TELEFONUNUN ARANANLARINA GİRSİN 30.07.2013 TARİHİNDE DEKONT YAZILMIŞ BU TARIHTE TELEFON KAYITLARININ RESMİNİ ÇEKİP GONDERSİN MADEM HADİ HODRİ MEYDAN O TARIHTE BENI ARADIĞINA DAİR CEP TELEFONUNUN ARAMALAR BOLUMUNDEN ÇEKSİN RESİMİ GONDERSIN

Yönetici arkadaşlar senin hakkında işlem yapmışlar. Mesajını cepten okudum. Allahtan cevap yazamadım. Çünkü çok sinirliydim. Şimdi biraz sakinleştim. Sakince yazayım sana.

Uzaklaştırılmana rağmen konuyu okuyacağını düşünüyorum. Şimdi beni iyi dinle.

35 yaşında bir çocuk babasıyım ben. Devlet memuru olarak çalışıyorum. Bugüne kadar hep haklının yanında oldum. Her zaman öyle olacak. Senin gibi çoluk çocuklara pabuç bırakmadım, bırakmamda. Muhtemelen senin yaşın kadardır bu işlerin içindeyim. Adam gibi konuşursan, adam gibi cevap alırsın.

Bu arkadaşlar çalıntı sayfa sattığını söylediklerinde, onlara cevap verip kendini savunmak yerine konuyu silmek için rapor ettin. Bak raporun aşağıda ;

r40cn.jpg

Ben konuya yazdıktan sonra bana aşağıdaki özel mesajı attın ;

r40dn.jpg

Şimdi gel seninle bunları bir toplayalım. Madem bu arkadaşlar iftira attılar sana, neden konuya gelip kanıtlarınla beraber kendini savunmadın ?

Madem haklısın, sayfa senin, peki ben diğer arkadaşlardan kanıt istedim diye neden celallendin ?

Ben ne mahkemeyim, ne hakim ne de savcı. Ben sadece İyinet sitesinde bir yöneticiyim. 5 kuruş karşılık beklemeden 3 yıldır üyelere birşeyler vermeye çalışıyorum. Bu süre zarfında senin gibi boş atıp, dolu tutmaya çalışan çok çocuk gördüm.

Ha eğer gerçekten delikanlıysan git İyinet'i ve beni mahkemeye ver. Ver bakalım kim ne ceza alacak görelim.

Bir daha gelecek olursan, düzgün bir Türkçe kullan. Yazdıklarını anlamak için 10 kere okumam gerekti. Konuda kim mağdur olduysa, hakkını savcılıkta arasın mutlaka. İyinet sitesi karar mercii değildir. Bizlerin yapabileceği tek şey, siteyle ilişik kesmek ve istendiği takdirde, ip loglarını savcılığa iletmek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5