İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

%100 Etkili ! 100 Edu Backlink+Uludagsözlük Tanıtım+2000 Blog Backlink

netadam

0
İyinet Üyesi
Katılım
30 Haziran 2010
Mesajlar
56
Reaction score
0
İddia Ediyoruz %100 Etkili Paketimizi Satın Aldığınızda Siteniz Google'de Üst Sıralara Tırmanmaya Başlayacak ! Evet Evet Yanlış Duymadınız...

%100 Otomatik Onaylı ! Yani eklediğimiz backlinkler direk olarak gözükür !​

Sadece 17 TL'ye bu mükemmel kampanyamızdan yararlanmak için acele edin çünkü sadece 10 kişi için geçerlidir.

----- Ödeme yöntemleri -----

İş Bank , Türkiye Finans

Ücret: 25 TL'dir. (ilk gelen 10 kişiye 17 TL'dir.)



İletişim msn: [email protected]

Edu Backlink'in Faydaları Nelerdir?

Edu Backlink ile ilgili pek çok kez makale yazıldı, paylaşıldı ve bu yazımızda da sizlere edu backlink'in faydalarından bahsedeceğiz. Edu Backlink kısacası .edu uzantılı sitelere verilen isimdir. Fakat bir önemi vardır, bu siteler devlete veya özel üniversitelere ait siteler olduğundan dolayı az rastlanır sitelerdir, ve google'de üst sıralara çıkmaktadırlar. Çünkü google'nin ziyaretçilerinin %15'lik bir kısmını üniversite okuyan kişiler bilimsel araştırma yapmak için kullanırlar. Bu neticeden ötürü .edu sitelerden aldığınız linkler sitenize çok fayda sağlayacaktır. Madem google .edu sitelere değer veriyor, gelin biz de size .edu backlink çalışması yapalım ve siz de üst sıralara çıkmanın keyfini yaşayın. Edu Backlinker %100 Dofollow olup bu özellik sayesinde de sitenizin googlede üst sıralara çıkmasına olumlu katkı sağlamaktadır. Bizler de sizler için en güzel foruımlara üye oluyoruz tamamen manuel bir şekilde yorum yapıp ve konu açıp altına da linklerinizi ekleyerek bu sayede %100 otomatik onaylı edu sitelerden backlink almış oluyorsunuz. Elimizdeki .edu forum listesi güncel sitelerden oluşmaktadır ve bir o kadar da kaliteli sitelerdir. Linkler uzun süre kalıcıdır. Bu da sitenizin google'de yer tutmasında önemlidir.

Sözlük Sitelerinden Alınan Backlink'in Faydaları Nelerdir?

Sözlük sitelerinden aldığınız backlinkler anında index almanıza yarar sağlar, bunun yanında sitenizin üst kelimelerde çıkmasına yol gösterir, yani google botlarını sitenize yönlendirir. Bu botlar sayesinde sitenizin içeriği analiz edilip değerlendirilir. Ayriyetten sözlük sitelerinden aldığınız backlink ile sitenize ziyaretçi veya müşteri çekebilir satışlarınızı artırabilirsiniz. Eğer sözlük sitelerinde tanıtımınız ilgi çekerse o gün 200 hite yakın da hit alabilirsiniz. Sözlük sitelerine herkes üye olabilir fakat üyelik seviyeleri bir o kadar önemlidir. Özellikle de popüler sözlük sitelerine yazar olabilmek için 40 dereden su getirmek gerekir diyebiliriz :) Üstelik tanıtım yazınızı sözlük kurallarına uygun şekilde biz yazıyoruz.

Dofollow Blog Backlink'in Faydaları Nelerdir?

Blog backlink binlerce sitede backlinkinizin gözükmesini sağlar. Google aynı ipten değil farklı iplerden link almamızı daha çok istemektedir. Çünkü aynı IP'ten alınan linklerin değeri farklı iplerden alınan backlinklere göre çok düşüktür. Bu paketimizde de binlerce farklı ip site bulunmaktadır. Dofollow çoğunlukta olan ve anında onay alan bu paketimizi sakın kaçırmayın.


Rapor teslim süresi 3 iş günüdür.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

seo ajansı , sosyal medya yönetimi
Üst