İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

%100 kazanç sağlayan tek site!

barshquler

0
İyinet Üyesi
Katılım
30 Mart 2008
Mesajlar
20
Reaction score
0
http://www.barshquler.mlm-future.com/


Hakkında,
mlmbina.jpg


MLM FUTURE bir Opera Tasarım ve Tekstil Tic Ltd Şti iştirakidir. Şirket sahipleri Serkan Doğan ve İlkan Doğan Almanya’nın Berlin kentinde doğmuş ve tahsillerini aynı şehirde tamamlamışlardır.

2001 yılında Türkiye’ye döndükten sonra Opera Tasarım şirketini kurmuşlar ve Almanya’ya toptan tekstil dış giyim ürünleri ihracatına başlamışlardır. Almanya’da 1500 toptan müşteri portföyüne ulaştıktan sonra bu ürünleri internet üzerinden satış yapmaya karar vermişlerdir.

Ekonomik krizde Türkiye’ye faydalı olabilmek için ihracatı yavaşlatıp iç piyasaya yönelmeye karar vermişlerdir.Ülkemizin bu sıkıntılı döneminde işsizlere iş imkanı sunabilmek için ürün yelpazelerini kozmetik ürünlerle genişleterek 1000 üzerinde aktif MLM FUTURE danışmanı yetiştirilmiştir. Merkez Binada verilen eğitimlerde ev hanımlarının evlerine ek olarak maddi katkı sağlamalarında faydalı olabilmenin gururunu yaşıyoruz.

Şirket Sahiplerinden kısaca...
»Ekmek yiyebilmek için önce paylaşmasını öğrenmelisin.(Serkan Doğan)

»Başarılı insan ,başkalarını başarıya taşıyandır.
Başarısız insan,başkalarının sırtından yaşayandır.
(İlkan Doğan)

Arkadaşlar bu konuda her şekilde yardımcı olurum.. o yüzden telde veriyorum..
Barış GÜLER : Tel : 0530 542 30 50
 

NetWork

0
İyinet Üyesi
Katılım
18 Şubat 2010
Mesajlar
133
Reaction score
6
Konum
KKTC
Allah kazançlarını arttırsın da, sistem anladığım kadarıyla Oriflame , Avon tarzı birşey. siteyle miteyle alakasını çözemedim.
 

barshquler

0
İyinet Üyesi
Katılım
30 Mart 2008
Mesajlar
20
Reaction score
0
avonda ürün sattıkça komisyon alıyorsun. bunda öyle birşey yok..
 
A

a.ışık

Misafir
ortada bir ürün yoksa, bu masum değil bilakis çok tehlikeli birşeydir: bakınız Titan saadet zinciri! ve türk yasalarına göre hertürlü saadet zinciri kurmak yasaktır! MLM deyipde milleti kandırmayınız lütfen.. zaten network marketing'cilere bile uyuz oluyorum! :mad: (bağışlayın :eek:)
 

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Katılım
24 Temmuz 2006
Mesajlar
9,530
Reaction score
122
Tekstildeymişte sonradan kriz çıkmış iç piyasaya yönelim diye ihracatı kesmişler :D Sonrada sırf iyilik olsun diye işci yetiştirmişler...

Peki bu firma nerdedir adresi nedir ?
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst