İlk gün dolaşım oldukça güzel oldu.Gerçi bazı arkadaşların foruma dahi uğramadığını ve hatta konumuza bakıpta kendi siteleri dolaşılırken oturup kendisi dolaşım yapmayanları az çok anladık... inşallah ikinci gün itibariyle üye sayımız dahada artıp dolaşım yapmayanlar/yapamayanlarda dolaşım yapar.Yarın günün sabah saatlerinde yarının dolaşımlarını yapacağım.Bu arada kaçak veya uyanık arkadaşlar varsa aramızda merak etmeyin diğer arkadaşlarlada organize çalışıp kendine uyanık sananlara sürpriz hazırlıyoruz.ADAM GİBİ Bİ GRUP KURDUK KATILIMCILARIN KİMİSİ ÇOK ÖZVERİLİ KİMİSİ ORTALIKTA YOK... DOLAŞIM YAPMAYAN-YAPAMAYAN-MAZERETİ OLAN BİLDİRİR YA BENİ ÇIKARIN GRUPTAN DER YA DA MAZERETİM VAR DOLAŞIM YAPAMADIM TELAFİSİ ŞU GÜN OLACAK DER.
DÜRÜSTÇE KATILIM GÖSTERENLERDEN ALLAH RAZI OLSUN , KENDİNİ UYANIK SANANLARDA MERAK ETMEYİN FAZLA SÜRMEZ MUMUNUZ...HERKESE İYİ GECELER...
DÜRÜSTÇE KATILIM GÖSTERENLERDEN ALLAH RAZI OLSUN , KENDİNİ UYANIK SANANLARDA MERAK ETMEYİN FAZLA SÜRMEZ MUMUNUZ...HERKESE İYİ GECELER...