İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

100 Liraya Profesyonel Haber Scripti 22 Haber Botu Hediye

e-sitem

0
İyinet Üyesi
Katılım
24 Nisan 2010
Mesajlar
40
Reaction score
0
Demo: www.izmirhaber.gen.tr
Haber Modülü
Bu modül sisteme haber eklemek için kullanılmaktadır. Haberler kategorilere ayrılabilmektedir. Bu kategoriler kullanıcı tarafından belirlenebilmektedir. Haberlere bir büyük birde küçük boy olmak üzere toplam iki ana fotograf eklenebilmektedir. Ayrıca haber detayındada istenildiği kadar foto çok kolay bi şekilde kullanılabilmektedir.
Kullanıcılar istedikleri habere yorum ekleyebilmektedir. Bu yorumlar editörün onayı olmadan sitede gösterime girmeyecektir. Yine kullanıcılar istedikleri haberi arkadaşlarına mail yolu ile tavsiye edebilecektir, istedikleri haberin çıktısını kolayca alabilecektir.


Yazar Modülü
Bu modül sisteme yazar eklemek için kullanılmaktadır. Sisteme istenilen sayıda yazar eklenebilmektedir.
Yazarların gösterim sırası kolayca değiştirilebilmektedir. Yazarlar kendileri için hazırlanmış olan yönetim paneli sayesinde yazılarını sisteme kolayca ekleyebilecek, yazılarına gelen yorumları kendileri onaylayabilecektir.
Kullanıcılar istedikleri yazıya yorum ekleyebilmektedir. Bu yorumlar editörün onayı olmadan sitede gösterime girmeyecektir. Yine kullanıcılar istedikleri yazıyı arkadaşlarına mail yolu ile tavsiye edebilecektir, istedikleri yazının çıktısını kolayca alabilecektir.


Anket
Bu modül yardımı ile sisteme istenildiği kadar anket eklenebilmektedir. Bu anketlerden sadece en son ekleneni oylanabilir şekildedir. Önceki eklenen anketlerin sadece sonuçları görüntülebilmektedir.


Arşiv Arama
Sisteme daha önce girilmiş olan haberlerde arama yapmak için kullanılır. "Başlık ve İçerik" ve "Başlık" olmak üzere iki farklı alanda arama yapabilir. Arama sonuçları "Başlık" veya "Tarih" alanına göre sıralanabilir.


Röportaj
Bu modül yardımı ile sisteme istenildiği kadar röportaj eklenebilir. En son eklenen röportaj otomatik olarak ana sayfada gösterime girecektir. Çalışma mantığı haber ile aynı şekildedir yanlız bu modülde "Yorum Ekle" ve "Arkadaşına Gönder" bölümü yoktur.


Haber İndeksi
Bu modülde gün içinde girilen haberlerin listesi yer almaktadır.


Piyasalar
Döviz bilgileri TCMB'ndan otomatik olarak alınmaktadır.


Künye
Site künyesinin yer aldığı bölümdür. İçeriği yönetim panelinden kolayca değiştirilebilir.


İletişim Formu
Bu modül yardımı ile kullanıcılar site yönetimine mesaj gönderebilirler. Gönderilen bu mesajlar yönetim panelinde listelenmektedir.


RSS Desteği
Sitenizin'in sık sık değişen içeriğini, son dakika gelişmelerini kullanıcılara sunan sistem.


Link Bankası
İstenilen sayıda kategoriye ayrılabilmektedir. Bu kategorilere istenilen sayıda içerik eklenebilmektedir.

Foto Galeri
Basit bir fotograf galerisi uygulamasıdır. İstenilen sayıda galeri eklenebilmektedir. En son eklenen galerinin bilgisi anasayfada yer almaktadır.
Demo: www.izmirhaber.gen.tr
Msn: [email protected]
Tel: 0539 417 14 31
 

camuradam

0
İyinet Üyesi
Katılım
28 Şubat 2011
Mesajlar
145
Reaction score
0
flamingo arkadasa katiliyorum, isterseniz verdigi demo linkine bir tiklayiniz orda yazarlar yeri var orda tarih olsun saat olsun hespi yanlis egerki temayi alirsaniz duzeltme yapariz der ama hic bir zaman olmaz cunku kendileride nerden aldigini bilmedigi icin aman ha uzak durun
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst