İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

100 TL google adwords hediye

camdangören

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar, kısa bir zaman önce bana google'dan adwords'te kullanmam için 100 TL hediye kartı göndermişti.Bunuda kullanabilmek için hesapta para olması gerekiyormuş.Burada açtığım konuda hediye kartını satabilirmiyim diye sormuştum.Ama biraz araştırdıktan sonra satamayacağımı, zaten 80 TL google'ın verdiğini öğrendim.

Uzun lafın kısası, ben bu hediye kartını bir arkadaşa hediye etmek istiyorum.1 Nisan 2011 gününde değeri 80 liraya düşecek, değeri 100 liradan 80 liraya düşmeden önce hemen bir arkaşa vermek istiyorum.30 Nisan 2011 tarihinde ise tamamen geçerliliğini kaybedecek.Kuponuda ilk yorum yapan arkadaşa verecem, yorum yaptıktan sonra, pm atarak "kuponu verir misin?" demesi yeter.Bu akşam veremesem bile yarın mutlaka veririm.

artofevil

0
İyinet Üyesi
Reaction score
28
ne aç varmış yahu ...

sms ile alsanıza bi sms gönderin gelior zaten bedavaya

camdangören

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
İlk mesaj atana gönderdim, ama bana ihtiyacı olmadıgını söyledi.neyse.

LACRIMAS

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben alabilrim hosting firması kurdum reklama ihtiyacım var

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5