İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

%100 uptime liquidweb vps..

TurkiyeServers

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
mrb.
alt blokta vereceğim 256 ram vpsten sadece 3 adet verilicek..aynı makinanın 512 ram konfigrasyonlu olanından da 2 adet verilecektir..

İntel Dual Xeon 2.8 ghz cpu (4 işlemci..)
256 mb ram
80gb hdd
UNMETERED bandwith..
100 mbit port
Win server 2003+plesk 7.5.6 veya 8.1.0 lisanslı kurulum..
usa data center: liquidweb
url: www.liquidweb.com
fiyat: 60 ytl..

İntel Dual Xeon 2.8 ghz cpu (4 işlemci..)
512 mb ram
80gb hdd
UNMETERED bandwith..
100 mbit port
Win server 2003+plesk 7.5.6 veya 8.1.0 lisanslı kurulum..
usa data center: liquidweb
url: www.liquidweb.com
fiyat: 80 ytl..

NoT: pingler 180-200 Ms arasındadır.ve %100 uptime garantisi veririm..VPS ler Anında Teslimdir..

teşekkürler...

JetHost...!&turkiyeserverS...!
[email protected]

osahin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
Liquid söylediğin gibi %100 diyor ama tam 3 kere 60 tane siteyi taşımama neden oldu : ) uzun bir süre problem çıkartmıyor çıkartmıyor bir çıkarttımı tam çıkarıyor...

CaLViN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
63
o %100 ü oradan kaldırır onu %99.9 ile değiştirirsen daha güven verici olur

Merchant

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Hangi açıdan bakıldığna bağlıdır. Yani makine mi %100 utpime yoksa Network mu? Evet LiquidWeb network'de %100 Uptime verir vede makina bu beklemediğin anda beklemediğin sorun çıkarır.

CaLViN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
63
Hiç bir şeyin %100 ü yoktur hocam..

Ne verdiği farketmez..

TurkiyeServers

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
mrb lar arkadaşlar liquidweb network olarak %100 uptime veriyor buna emin olabilirsiniz.. makina olarak derseniz ben 30 günde bir makinaya reset atıyorum ve en fazla 5 dk içersinde vpsleri açıyorum.. yani tabiki %100 uptime değil fakat şöle bir düşünürsek şunu benim istatistiklerime göre bu sonuç çıkıyor...

kullananlar şu anda çok çok memnun makina sadece vps işlemi için kullanılıyor herhangi bir yazılım vs hiç bir şey yüklenmiş değil..yani rami yiyebilecek vmwareden başka bir işlevde yapmadığı için makinaya %100 güveniyorum ...

JetHost
[email protected]

web sitemiz en yakın zamanda yeni tasarımı ile hizmetinize girecektir..ticket bölümü aktiftir yeni gelen referanslarımızı ve ticket sistemindeki duyurularımızı okuyabilirsiniz..

teşekkürler...

CaLViN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
63
hocam tabi ama %100 ben kendimden emin olamıyorum sen makinaya nasıl güveniyorsun :)

TurkiyeServers

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
:=)
çoktandır kullandığım için favori makinam bu :)diğer makinalarıma tabi bu değeri vermem yanlış ve yalan olur..

Senol

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
eğer %100 uptime olmassa server geri odeme yapacakmısın

TurkiyeServers

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
network yönünden olursa tabiki evet.... diğer sebepler içinse 7 gün kullanım süresi veririm size.. o esnada ana makineden kaynaklanan bir sebepten makina uptime nı kaybeder ise tabiki geri ödeme mümkündür

teşekkürler..

TurkiyeServers

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Olmaz deme görmedim de. Rackspace 5 yıldan beri sadece tek bir kez sorun yaşadı. Yani bir ay hariç diğer 59 ay %100.Kullanıcı veya mkina hatasına bakıp böyle bir cümle kuramazsınız.

evet bencede.. fakat daha fazla uzatmaya gerek yok bence bu konuyu firmayı tanıyanlar zaten çok iyi bilir kaliteyi ve uptime ı..

CaLViN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
63
Hala anlamamakta güçlük çekiyorsunuz ?

Ben size sizin firmanızla ilgili birşey dedim mi ? Hayır ?

Baştan alalım..

Hiç bir şeyin %100 ü olmaz ..Hadi diyelimki bir ay %100 gitti..Diğer ay çat bir gün kapalı kaldı ? ee Ne oldu %100 ?

Olamaz mı bu makina herhangi bir nedenden dolayı kapanamaz mı ?

Sizin para iadesi yapmanız neyi değiştirir ?

Verdiğiniz söz ne olmuş olur o zaman ? Para neyi ,ne kadar değiştirebilir ?

Paradan önce Müşterinin madur olmaması Ve verdiğimiz sözlerin doğru çıkması önemlidir.

Hala bana %100 ü savunmayın. %99.9 yazıp %0.1 lik bir hata payı bırakmak hem sizin açınızdan hem müşterileriniz açısından daha iyi olacaktır..

Hiçbir şey %100 olamaz.Bunun hostculukla ticaretle alakası yok.

%100 diyemessin hiçbir zaman ..Aksi olma ihtimali her zaman vardır..

( iyiniyetle yazılmış bir mesajdır .. )

Teşekkürler

Saygı ve Sevgi ile ..

Merchant

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Eğer firma %100.0 veriyorsa ve denemeden konuşuyorsan bir daha post atma. Yok bir bildiğin varsa buyur açıkla bizde bilelim.Bu ürünü alıp %100 alamayan gelir yazar o zaman bu yazdıklarınızı yazarsınız.

PS: Firmayla alakalı bir bağlantım yoktur.

TurkiyeServers

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sizin iyiniyetinizden bir şüphem yok zaten ben bu kadar büyüyeceğini hiç düşünmemiştim sadece. :=)ben o %100 olayını zaten networku düşünerek verdim.. ve sunucunun 3.4 aylık durumunu göz önüne alarak verdim.. budur yani..

CaLViN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
63
Tamam hocam sen iyiniyetlisin.Bende.Mesajımda yerine ulaştı zaten.

''Eğer firma %100.0 veriyorsa ve denemeden konuşuyorsan bir daha post atma. Yok bir bildiğin varsa buyur açıkla bizde bilelim.Bu ürünü alıp %100 alamayan gelir yazar o zaman bu yazdıklarınızı yazarsınız.

PS: Firmayla alakalı bir bağlantım yoktur.''

Sayın merchant

firma ile ilgili bir yorumum oldumu ? Olduysa Ne oldu ? kötümü oldu ? Hani NEREDE ?

Bildiklerim yukarda. Ne demek istediğimi sunucu satan arkadaşım gayet iyi anladı.

Ben doğru bildiğim şeyleri Söylemekten asla vazgeçmeyeceğim.Bilginize..

hostturka

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hostbank her mesajın da bi yerlerle uğraşıosun ay sıkılmıor musun bütün gün post atmaya kardeşim valla otur da bi düşün ya şu forumda insanlar neden seni e nudembilişim i bu kadar istemiyor yeter ya 2 huzur car car etmek işiniz başka bişey değil git müşterilerinle ilgilen kardeşim ya

CaLViN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
63
Kimse ile Uğraşmıyorum.Haksız olduğum bir konu olursa özürümü de dilerim .

Ama biz doğruları konuşuyoruz.

'''car car etmek işiniz'''

Çok seviyeli gördüm sizi :)

hostturka

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
teveccünüz kusura bakmayın saatlerce sizinle tartışmıycam tartışmam da vaktim değerli .. herkeze ii paylaşımlar

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5