M
murat27
Misafir
peki .info uzantıyı spam olarak belirtiyorlarsa neden satışı yapılıyor.
neyse tartışmaya girmiyelim.
tüm webmaster ı bekliyoruz
neyse tartışmaya girmiyelim.
tüm webmaster ı bekliyoruz
Sitenin dizayni yada okadar ucuz reklam barindirmasina birsey demiyecegim. Ama ticari siteler .info degil .biz dir. Kimse aksini legalpara edemezmurat27' Alıntı:.info uzantılı siteler ticari siteler olarak gözüküyor tercihimiz ondan. Görüşlerinizi değerlendireceğiz. teşekkürler
Popup olarak açılan hitler genelde pek ref olarak gözükmüyor. Normal tıklama ile göndermeleri gerek. Böyle bir hit potansiyelide zordur.alpaym' Alıntı:bana 1000 hit gönderene ben 2 ytl vereceğim. ciddiyim.
hiç bir kodlama yazmayacağım "nihuo web log analyzer" ın oluşturduğu istatistik sayfasına girecez bakacaz eğer referer olarak gözüken her 1000 tekil hite 2 YTl.
murat27' Alıntı:Bu arada yine belirteyim hile yapan bir daha sisteme kesinlikle kabul edilmeyecektir. Mesala 20.000 hitin 4-5€ ya mal olması gibi
murat27' Alıntı:Merhaba ,
Yorumlarınız için teşekkür ederim.
artık şu .info uzantısını kapatsak diyorum. bedava felanda almadık. domain.markum.net isterseniz fiyatınada bakın.neyse tartışmayada gerek yok.
büyük firmaların hepsi anasının karnında doğmadı. ilk başta bizimde eksikliklerimiz olacak bunları yavaş yavaş gidereceğiz inşallah. Ama ortadaki tek proble nedir biliyormusunuz BİZİM TÜRK FİRMASI olmamız. Çoğu kişi sanırım bunu problem ediyor. bazı fiyat düşük diyor saygım var. fakat yukarıda biri yazmış "Günde istesem 20.000 hit yollarim. Bu bana sadece 4-5€ ya mal olur" günde 20.000 hit yollasa 20 ytl yapar aylık ise 600 YTL. Yani bu rakamıda küçümsüyorlarsa hiç birşey diyemiyeceğim.
Bu arada yine belirteyim hile yapan bir daha sisteme kesinlikle kabul edilmeyecektir. Mesala 20.000 hitin 4-5€ ya mal olması gibi
Inan onun farkina bile varamazsin.murat27' Alıntı:Bu arada yine belirteyim hile yapan bir daha sisteme kesinlikle kabul edilmeyecektir. Mesala 20.000 hitin 4-5€ ya mal olması gibi