İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

1000 hit'e 1YTL ödüyoruz!

P

Picoo

Misafir
Zaten sitenin amacı gelen userlerin reklamlara tıklamasıyla gelir elde etmek. Buda Gelen 1000 kişiden 5inin bile sitedeki reklamlara tıklaması 1ytlyi geçer :)
 

gifted

0
İyinet Üyesi
Katılım
5 Ocak 2005
Mesajlar
2,122
Reaction score
1
Konum
NeverLand
ben bu kadar saçma sapan iş görmedim hatta bu kadar yazı yazmamız bile garip yapan arkadaş alınmasın ama resmen gelde seni bir güzel dolandirim havası var bu sitede yani bu tarz bir tasarım yapan kişi nasıl proxy hit kontrolü yapabilirki sonra oraya almış lek reklamı filan şöyle düşünüyorum her halde ya bu arkadaş herkesi oyalayıp bu siteyi kapatır yada parası çok geldi millete dağıtacak aksi halde tam bir amatör işi ve kesinlikle güvenilir değil ayrıca ben hiç bir webmastarında üye olacağını sanmıyorum.Madem sponsor olacak kadar paranız var o zaman kendiniz yazamıyorsanız gidin para verip site kodlattırın daha mantıklı olur.Üye olan site var mı çok merak ettim doğrusu...
 

cinbaba

0
İyinet Üyesi
Katılım
7 Şubat 2006
Mesajlar
423
Reaction score
0
daha başvuru sayfası bile yapamamış başvuru sayfasında title yeni sayfa yazıo :D
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst