[HIGHLIGHT]Merhaba arladaşlar,
Aşağıdan SEO Çalışmalarımızı bulabilir ve istediğiniz Paketi satın alabilirsiniz.
[/HIGHLIGHT]
İŞ ALIMI:
Şimdiye Kadar SEO Çalışması Yaptığımız Site Sayısı; 204 Web Sitesi.
Merhaba arkadaşlar,
SEO Çalışmamız Size Neler Kazandırır ?
1 -Google'da kelime bazlı çalışmalarımızda (PAKET 7 Kelime Bazlı Çalışmamızdır.) en fazla 4 adet anahtar kelimede ilk sayfalara, sıralara gelirsiniz.
2 - Pagerank , Alexa ,Trustrank, Backlink ve Domain Authority değerleriniz yükselir.
3 - DoFollow çıkışlı wiki sitelerinden Kaliteli Backlinklere sahip olursunuz.
4 - Hedef kelimeniz de ve içerikleriniz de, arama motorlarında üst sıralara yükselirsiniz.
5 - Sitelerin ingilizce wiki siteleri olması yüksek Pr'li ve Alexa'lı olmaları sizlerinde yükselmesini sağlar.
6 - Hit artışı sağlar.
2 - Pagerank , Alexa ,Trustrank, Backlink ve Domain Authority değerleriniz yükselir.
3 - DoFollow çıkışlı wiki sitelerinden Kaliteli Backlinklere sahip olursunuz.
4 - Hedef kelimeniz de ve içerikleriniz de, arama motorlarında üst sıralara yükselirsiniz.
5 - Sitelerin ingilizce wiki siteleri olması yüksek Pr'li ve Alexa'lı olmaları sizlerinde yükselmesini sağlar.
6 - Hit artışı sağlar.
SEO PAKETLERİMİZ
Resimler Gözükmüyor ise Paketlerimizi Görmek için TIKLAYINIZ...
__________________________________________________ __
Ödeme Seçenekleri:
İş Bankası - Garanti Bankası - Misli.com - Paypal - PTT
Banka Hesap Bilgileri
PM ile Bize Göndermeniz Gerekenler:
1 -Sitenizin Url'si;
2 -Anahtar Kelimeler(en fazla 4 adet);
3 -Makale(SEO ve Google uyumlu biz yazar isek +5 TL almaktayız.);
NOT;Çalışmalardan en iyi sonucu almak için en az 200-250'şer kelimelik ve en az 2 adet makale istemenizi öneriyoruz.
İletişim:
MSN & Mail; [email protected]
İyinet.com dışındakiler mail atabilir.
Örnek Tanıtım:
(sadece örnektir.)
Referans Resimleri:
Site 1
Site 2
Site 3
Referans Yorumları:
Söz verilen zamanda raporlarımı teslim aldım. Teşekkür ediyorum.
polathinyo arkadaşım işinde dürüst oldugu kadarda başarılı bir insandır.
Sitemi webmaster kelimesinde 1. sayfaya sokmayı başarmıştır.
Kendisine teşekkür ediyorum.
Kardeşim yaptığın çalışma gerçekten çok işe yaradı 2 cı sayfadaydım 2 ci sıraya geldim ana kelimemde bütün alt kelimelerde yükseldim eline saglık bi süre geçsin tekrar bi çalışma daha yapmanı isticem senden farklı kelimelerde
paket 7 alındı ilgi ve alaknıza teşekkürederim. Hayırlısı olsun
Rapor ulaşmıştır, işinde gayet başarılıdır arkadaş sürekli olarak çalışma kararı alınmıştır.
Tekrar calismak icin para gonderildi. Full paket alindi. Hizli ve gayretli.
Paket 3 işi verilmiştir 1 gün içinde rapor elime ulaştı Sağ olsun bu arada tanıtım yazısını arkadaşa yazdırın bence çok iyi tanıtım yazısı hazırlıyor Güvenebilirsiniz.
Paket 2 + tanıtım yazısı satın alındı, söz verilen süreden 1 saat bile gecikmedi. Teşekküler..
Arkadaş raporları dün teslim etti erken teslimat için ve temiz iş yaptığı için tşk ederim gerçekten ilgili bir arkadaş kendisine teşekkür eder başarılar dilerim...
Wiki tanıtım alındı, daha önce forum tanıtım da alınmıştı çok güvenilir ve işini zamanında yapan biri, teşekkürler.
Arkadaş ile anlaşıldı ödeme yapıldı hızlı birisi raporu teslim aldım.
Dün 5,6 gibi anlaştık gece raporu teslim etti hızlı,ve ilgili bir arkadaş düşünenlere tavsiye ederim
Valla bukladar hızlı olucağını beklemiyordum..Çalışma raporlu şekilde alındı..Allah razı olsun kardeşim eline koluna sağlık..
----------------------------
Ücretli şekilde yaptırmayı düşünüyorum ilerleyen zamanda bir siyaset gazetesi için.
Allah razı olsun kardeşim.Ellerin kolların dert görmesin.Gerçekten çok hızlı bir şekilde tamamladınız.Başarılar.
Rapor hemen elime ulaştı.Çalışma için teşekkürler.
İnceledikten sonra paket satın alabilirim.
Rapor elime geçti linkleri kontrol ettim eksik ve sorun yok. Ticaret yapabilirsiniz
Rapor Alınd. Hızlı
Işinde titiz ve uzman bir arkadaş.Hayırlı Satışlar..
Paket 4 Aldım.
Hızlı bir şekilde tamamlayıp raporu gönderdiğiniz için tekrar teşekkür ederim. Elinize ve emeğinize sağlık.
Aynı gün içinde raporu teslim etti arkadaşlar İleri ki zamanlarda tekrar çalışmayı düşünüyorum .
Arkadaştan Paket 2 Aldım .
Raporlarını geciktirmedi teşekkürler.
rapor alındı herkese tavsiye ederim..
arkadaşla iş yapılmıştır ve raporlar teslim alınmıştır.
arkadaşla paket 5 için anlasılıp ödeme geçilmiştir.
raporum elime ulaştı başarılı bir çalışma olmuş. Teşekkür ederim
paket 7 alındı ilgi ve alaknıza teşekkürederim. Hayırlısı olsun
ve daha fazlası...