İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

10K ÜYE ÇEKİMİ 30TL KAMPANYA.!

• Konbuyu başlatan DoLcH
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
D

DoLcH

Misafir
10K 30TL
100K 250TL
20K 50TL
30K 70TL

10KDAN AŞAGI İŞ ALINMAZ.! NORMALDE BU FİYATTAN BULAMAZSINIZ
İLETİŞİM İÇİN PM ATIN

f9f9f9

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
İş sonu ödeme, vereceğim isimde 100k sayfa oluşturabilirsen, hemen başlayabiliriz, uygunsa pm yollayabilirsin.

hesapkayan44

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
Arkadaşlar dikkatli olun daha önceden bi arkadaş hakkında hırsız demişti kanıtlarım filan war diyordu.

D

DoLcH

Misafir
LÜTFEN YALAN YANLIŞ ŞEYLERE İNANMAYIN
KANITINIZ VARSA BANLAYIN BENİ FORUMDAN.!

f9f9f9

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Gelmiş 100k üye çekimini 2,5TL den yapıyorsun ve iş öncesi ödeme diyorsun, eğer sen şu anda 2,5 - 3TL den 100k çekebilecek kapasitedeysen, ben de bu işi bırakıp bütün müşterilerimi sana devrederim, ayda 5m çekim yaparsın...

Üye çekimi konusunda uzman biri olarak dikkatli olmanızı öneririm...
Bu fiyata çekim yapılması İMKANSIZ...
Ve bu işin adabı böyle değildir, eğer referansın yoksa, ufak tefekte olsa 3-5 kişiye referans amaçlı çekim yaparsın, bizde senin bu işi yapıp yapamadığını görürüz, dün gelipde önce ödeme istiyorsan şüphe duymak en doğal hakkımız. Ve burada bir toplumun içinde bulunduğum için, bu konuda bilgili biri olarak üye çekimi yaptıracak kişileri bilgilendirip uyarmayı kendimde bir sorumluluk olarak görüyorum.

Bu konuyu göz atmanızı öneririm... http://forum.iyinet.com/uye-gonderm...yaptirmayi-dusunenler-icin-bilgilendirme.html

D

DoLcH

Misafir
Gelmiş 100k üye çekimini 2,5TL den yapıyorsun ve iş öncesi ödeme diyorsun, eğer sen şu anda 2,5 - 3TL den 100k çekebilecek kapasitedeysen, ben de bu işi bırakıp bütün müşterilerimi sana devrederim, ayda 5m çekim yaparsın...

Üye çekimi konusunda uzman biri olarak dikkatli olmanızı öneririm...
Bu fiyata çekim yapılması İMKANSIZ...
Ve bu işin adabı böyle değildir, eğer referansın yoksa, ufak tefekte olsa 3-5 kişiye referans amaçlı çekim yaparsın, bizde senin bu işi yapıp yapamadığını görürüz, dün gelipde önce ödeme istiyorsan şüphe duymak en doğal hakkımız. Ve burada bir toplumun içinde bulunduğum için, bu konuda bilgili biri olarak üye çekimi yaptıracak kişileri bilgilendirip uyarmayı kendimde bir sorumluluk olarak görüyorum.

Bu konuyu göz atmanızı öneririm... http://forum.iyinet.com/uye-gonderm...yaptirmayi-dusunenler-icin-bilgilendirme.html
imkansız oldugunu nerden biliyorsun?
diger forumlara bakarsan 1k 5tl 3tlden satanları görürsün
bedava üye çekicek halim yok piyasa ortada bu dünyada kimse kimseye beleş vermiyor
sen 1k yı 10tlye satarsın ben 3 e 5 e
orası benim bilcegim iş

f9f9f9

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sen 1k yı 10tlye satarsın ben 3 e 5 e
orası benim bilcegim iş

aynen öyle, ben söyliyceğimi söyledim zaten, bundan sonra bana hayırlı işler demek düşer ;)

samanpan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
48
konuyu kitliyorum. bu kişiye güvenmeyin.
msn de söylediği son lafı: "naparsanız yapın küçük forumlarla işim olmaz."
güvenilir biri de değil iş yapmayın sakın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.