İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

11 Eylül tepkisi

Ece

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Vatandaş RTÜK'e şikayet yağdırdı
Ankara'daki patlamanın ardından, ''444 1 178'' numaralı ''ALO RTÜK'' hattına gece boyunca vatandaşlardan şikayet yağdığı öğrenildi.

Vatandaşların özellikle parçalanmış insan vücutlarının televizyon yayınlarına yansımasından şikayetçi olduğu ifade edildi.

Bazı vatandaşların da 11 Eylül saldırılarında Amerikan televizyonlarının yayınlarındaki gibi bir yol izlenmesini dile getirdikleri kaydedildi.

kaynak:internethaber.com

Vatadaş haklı bana görede televizyonda görünce kötü olabiliyoruz. Üzülüyoruz elden bişeyde gelmiyor isyan edip duruyoruz. Televizyonlar hep kötü haberi veriyor çok nadir iyi haber verdiklerini gördüm. Rtük bu konuda bişey yapamaz sanırım

Turkmucit

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yok karar alındı bu tip görüntüler verilmeyecek diye.Zaten bende göremedim heralde erken bir anda bakabildiniz.Ben sonradan baktım hiç görüntü yoktu.RTÜK ün böyle bir kararı var yani.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.