• TC Kimlik Numaranızı onaylayarak iyinet.com'dan tam olarak yararlanabilirsiniz. Konu açabilmek ve açılan konulara yazabilmek için lütfen Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numaranızı doğrulayın. Doğrulama ile ilgili hata alıyorsanız, kimlik ön yüzündeki Ad Soyad, Doğum yılı ve TC Kimlik numarası görünecek şekilde kimlik resmini bize gönderebilirsiniz.

deneme bonusu veren siteler cratosroyalbet pubg uc smm panel smm panel
sohbet odaları

116 tık=$59 , 182tık $44 , nasıl oluyor anlamadım

Bilgiler
Reaction score
96
Şube
www.odatv.com
207 Aydır Üye
Bilgiler
Reaction score
3
Şube
@nkara
214 Aydır Üye
Bu program kısaca yanlıs bir sekilde ADSENSE seli bir site olusturmandan ziyade CONTENT seli yapan sanırım ADSENSE i harmanlayan bi programmıs :) yılların deneyimiymis bu program. Ve bu programla cok fazla ziyaretci cekip uygun yerlerede REKLAm koydunmu ADSENSEden cok fazla gelir elde edebilirmissin.

aDsense avenue is web application that creates web sites with soul purpose: AdSense profit. You might have seen web sites flooded with AdSense Ads and just a little bit of content. Those web sites are made to scrap $ from Google AdSense program. Most of these web sites are fallowed by wrong logic and thus fail to do what they are meant to do. aDsense avenue does not fail, ever! aDsense avenue is a product of years of experience. Its unique logic is in: "Don't flood with ads, flood with content!". With a lot of Relevant content your website will get tons of visitors from mayor Search Engines and if you place your ads in the right position you will get a lot of profit from Google AdSense.

Bilgiler
Reaction score
0
Şube
Kayseri
211 Aydır Üye
Gerçekçi konuşmak gerekirse bütün olasılıkları tek bir seçeneğe indirgeyip bütün bunların yanında tecrbüelerimizi de göz önüne alırsak aslında sonuçtan çokta uzakta olmadığımızı görürüz. Tecrübelerimiz bu programın muhteşem özelliklerinin herhangi bir ortalama kullanıcının ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılayabileceğini gösterirken bizi hiçte ikileme düşürmemektedir. Halka arasındaki tabir ile konuşmak gerekir ve herkesin ortak dilinden söylemek gerekirse ancak bu muhteşem özelliği anlayabileceğimizi sanıyorum. ayak derler bunlara :D

Bilgiler
Reaction score
0
Şube
Istanbul / Turkey
230 Aydır Üye
programla alakası yok... yabancı site yapın...

sağlık konulu sitemden:

herşey olan sitemden:

Bilgiler
Reaction score
9
Şube
Bebek
205 Aydır Üye
Ya arkadaşlar bu arkadaş ta size Adsense den nasıl para kazanılır 87 Dolara bu işin sırlarını satıyor olay budur temeli ama bu adama bu işin adına aDsense avenue Adsense Sokağı ya da Caddesi demiş ... Crap yani :D

Zanza

0
Bilgiler
Reaction score
2
208 Aydır Üye
%30 ile 3 aydır ödeme alıyorum ingilizce sitelerimden. Hiçde bişi olmadı cpm oranlarından..

Bilgiler
Reaction score
122
209 Aydır Üye
istediğim kelimede hit cekerim diyosanız gelin birlikte kazanalım o paraları adamlar bas bas barıyo iyi bir site yapın diye dinlemeyen tabi bu paralara ağzı açık bakar....(bende dahil:p)

selim61

0
İyinet Üyesi
Bilgiler
Reaction score
13
Şube
<?=selim61?>
212 Aydır Üye
günlük $59 kazanan kişi neden sistemi 87$ a satsın?

Bilgiler
Reaction score
122
209 Aydır Üye
Üstad şaka gibisin he :D

Bilmiyorum anlatırmısın nasıldır nedir ne değildir??

kısaca arkadaş diyoki tıklama oranları fazla olunca ban kaçınılmaz tabi sitesine güvenen için geçerli değil(o tıklama oranını gösteriyor yani gösterim le tıklama arası)

umarım boşa anlatmamışımdır:p

selim61

0
İyinet Üyesi
Bilgiler
Reaction score
13
Şube
<?=selim61?>
212 Aydır Üye
kısacası 1000 gösterimi olupta 200 tık alan bir site(%25) sende nasıl bi şüphe uyandırırsa google da da aynı şüphe uyandırıyor.Tahminlerime göre adsense filtrelerinden bir taneside bu crt ler %25 üstünü ince eleyip sık dokuduklarını tahmin ediyorum.

Bilgiler
Reaction score
9
Şube
Bebek
205 Aydır Üye
kısacası 1000 gösterimi olupta 200 tık alan bir site(%25) sende nasıl bi şüphe uyandırırsa google da da aynı şüphe uyandırıyor.Tahminlerime göre adsense filtrelerinden bir taneside bu crt ler %25 üstünü ince eleyip sık dokuduklarını tahmin ediyorum.

Evet mantıklı haklısın Selim teşekkürler...

Bilgiler
Reaction score
122
209 Aydır Üye

o yerleştirmeye bakar ,tabi şüpe uyandırır ama sitende herrangi bi problem yoksa niye banlasınki google seni

Zanza

0
Bilgiler
Reaction score
2
208 Aydır Üye
banlamıyor zaten..

Bilgiler
Reaction score
0
Şube
Istanbul / Turkey
230 Aydır Üye
merak etmeyin banlanmaz.... ben kimseyi tıklaması için zorlamıyorum :) herşey kurallar dahilinde... Site konun az bulunan birşeyse ve düzgün reklamlar çıkıyorsa tıklanması normal. Kimse gidip paris hilton reklamına tıklamaz.

• Yararlı
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur. iyinet.com sayfalarında yer alan yazı, görsel ve linklerle ilgili hukuki şikayetleriniz için Buradan iletişime geçmeniz durumunda, ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 7 gün içerisinde iyinet yönetimince tarafınıza dönüş sağlanacaktır.