İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

12 Adet Süper Domain Satılık..

Akyıldız

0
İyinet Üyesi
Reaction score
10
Flood olması için,,Aynı gün üstüste yazılması gerekir.Ben aynı gün değil farklı günlerde yazdım.

İyinet Kuralları 3. Kural derki:

Flood ardarda mesaj yazmaktır ve konuyu üste çıkarma amaçlı yapılmaktadır. Bu olay forum düzenini bozduğu için flood yapmak yasaktır. (2 mesaj ardarda bazı durumlarda hoş görülebilir.) Ceza = 1 gün uzaklaştırma. Tekrarında ise Ceza = 1 hafta uzaklaştırma.

Herhangi bir gün belirtmesi yoktur. 2 mesaj bazı durumlarda hoş görülebilir ama abartarakta 5 adet mesaj gün farkı var diye yazılmaz.;)

Unutmayalımki başka arkadaşlarda var bu forumda ekmek yemeye çalışan. Sizde biraz anlayışlı olarak onlarında ekmeğine mani olarak forum düzenini bozmayın.

Kunteg

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
12
arkadaş küçük bir ceza almış ama ben yazıyım dönünce okur, e-sayfam.com için istenilen fiyat nedir :)

Reborn

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Konu artık teklif usulü değildir.Fiyatlar eklenmiştir.

Reborn

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
e-Sayfam.com SATILMIŞTIR. Alan arkadaşa hayırlı olsun.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5