İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

123.45$ 'lik Çekim Geldi !!!

bedavaonline

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Benim yazdıklarım tehdit değil, forum kuralıdır! Sitene çeki eklediğini söyleyip ana sayfaya link vermen spam mesaja girer.Madem ki çeki yayınlayamıyosun, o zaman mesajını düzeltmen gerekir.çekin sayfanın neresin de olduğunu soranlara da herhangi bir cevap vermiyorsun.Çek siten de olmadığı için, şuan da yazmış olduğun mesajla kullanıcıları kandırmış oluyorsun.Bunun moderatörlükle bir ilgisi yok! Eğer sana bir tehdit mesajı gibi geldiyse, hemen forum Adminine beni şikayet edebilirsin.

Sözün özü, eğer tarafına bir çek geldiyse bunu yayınlayıp yayınlamaman beni ilgilendirmez.Ama yazdığın mesaj da olmayan bir şey için sitene link koyarsan, o zaman mesajına müdahale ederim.

SUSMA SUSTUKÇA SIRA SANA GELECEK !!!!
KİMSE BİZİM KONUŞMA VE FİKİR ALIŞVERİŞİ ÖZGÜRLÜĞÜMÜZÜ ELİMİZDEN ALAMAZ!!!!!!
Kurallara uyan herkes özgürdür!

manyax

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar bu çekleri nerelerde bozduruyorsun söylermisin hangi banka ne kadar komisyon alıyor.

mesela 100 dolar için ne kadar alırlar.

Netmira.com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar lafımı hemen geri alıyorum, 2 gün önce 55,53$'lık çekim geldi..
Demek ki yolluyorlarmış, şimdilik bu firmayla devam..

Netmira.com' Alıntı:
Bu firmayı ben de denedim, hiç ödeme alamadım..

M

malatyasporlu

Misafir
deli olacam manyaklaşacam yetmeyecek bide geberecem :) :(

ya ben bu updatedin ilk türk kullanıcılarındanım o zamanlarda hiç bir zaman parayı hesabımda görmedim acaba dedim makinedemi bişi var cafelere gittim yok yazmıyor..

bende sildim

şimdi siz nasıl çek aldınız hayret !

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.